Успешан наступ припадника МО и ВС на трејл трци „Копаоник 2018“

Понедељак, 30.7.2018 | Спорт у Војсци

На Копаонику је у суботу, одржана традиционална трејл трка „Копаоник 2018“, у којој је наступило близу 500 такмичара из Србије и иностранства међу којима су и ове године успешне наступе имали припадници MO и ВС.

На Копаонику је у суботу 28. јула одржана традиционална трејл трка „Копаоник 2018“, у којој је наступило близу 500 такмичара из Србије и иностранства, који су се надметали на деоницама од 7 и 15 километара, међу којима су и ове године успешне наступе имали припадници Министарства одбране и Војске Србије.

На изузетно техничко захтевним стазама Копаоника, наши припадници су остварили запажене резултате.

Најуспешнија у појединачној конкуренцији у трци на 15 километара, била је капетан Невена Јовановић из „Кобри“, која је освојила друго место у укупном пласману у женској конкуренцији. У мушкој конкуренцији на истој деоници заставник Игор Вуковић из „Кобри“ освојио је четврто место у укупном пласману (прво место у старосној категорији), његов колега из јединице заставник Игор Соколовски освојио је седмо место (треће место у старосној категорији), док су припадници Треће бригаде копнене војске, потпоручник Младен Миљковић и разводник Драган Вучетић освојили 20. и 29. место у укупном поретку. 

У трци на 7 километара у појединачној конкуренцији најуспешнији је био капетан Слободан Ивковић из „Кобри“, који је освојио бронзану медаљу. У истој трци његове колеге из јединице су оствариле добре наступе — војни службеник Душан Јаковљевић освојио је 11. место (друго у старосној категорији), заставник Петар Инђић је остварио пласман на 26. место (пето место у старосној категорији). У женској конкуренцији војни службеник Ива Костовић – Николиш из Управе за односе са јавношћу заузела је девето место у укупном пласману(пето место у старосној категорији).
 
У трци парова победила је екипа који су чинили мајор Милован Милић и капетан Синиша Савић из Специјалне бригаде.

Повезане вести