Честитка начелника Генералштаба припадницима 204. ваздухопловне бригаде

Петак, 1.12.2017 | Активности НГШ

Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитику припадницима 204. ваздухопловне бригаде поводом 2. децембра – Дана ове јединице Ратног ваздухопловства и ПВО.

Припадницима 204. ваздухопловне бригаде упућујем срдачне честитке поводом 2. децембра – Дана јединице.

Дуги низ година баштините традицију 6. ловачког пука који се истакао у одбрани Београда 1941. године. Данашњи дан прослављате у знак сећања на 204. ловачко авијацијски пук који је формиран 2. децембра 1949. године.

Ове године, набавком сaвремених авиона указано вам је поверење које заслужујете и стављен акценат на значај који имате, како за Војску Србије, тако и за безбедност Републике Србије у целини.

Успешним извршавањем постављених задатака у протеклом периоду, потврдили сте стручност и професионалност припадника ваше бригаде и значајно допринели јачању морала и оперативне способности своје јединице и вида коме припадате.

Уз честитке за празник, желим да вам досадашњи успех у раду буде подстрек за даље стручно оспособљавање и да ћете дугогодишње искуство применити у изналажењу нових модела рада које намећу савремени војни изазови. 

Повезане вести