Обилазак...

Обилазак јединица Центра за обуку логистике

10.07.2019 | Обука Министар одбране Александар Вулин, у пратњи заменика начелника Генералштаба Војске Србије генерал-мајора Петра Цветковића, обишао је данас Чету за обуку водича паса, узгој и дресуру паса Центра за обуку логистике у касарни „Књаз Михаило“ у Нишу.
Обележенa...

Обележенa годишњицa смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића и армијског генерала Павла Јуришића Штурма

20.01.2019 | Култура и традиција Полагањем венаца и цвећа данас је на Новом гробљу у Београду обележена годишњица смрти војвода Живојина Мишића и Петра Бојовића и армијског генерала Павла Јуришића Штурма.
Министар...

Министар одбране и заменик начелника Генералштаба Војске Србије у 250. ракетној бригади за ПВД

02.01.2019 | Актуелности Министар одбране и заменик начелника Генералштаба Војске Србије обишли су данас припаднике Другог ракетног дивизиона 250. ракетне бригаде за ПВД.
Вежба...

Вежба подржана рачунарским симулацијама „Ватрени бедем 2018“

22.11.2018 | Обука У Центру за обуку путем симулација у Београду у току је вежба подржана рачунарским симулацијама „Ватрени бедем 2018“, по теми „Територијална бригада у одбрани“.
Прослављен...

Прослављен Дан Команде за развој Београдске бригаде

01.11.2018 | Култура и традиција У касарни „Мајор Милан Тепић“ у Јакову данас је приређена војна свечаност поводом Дана Команде за развој Београдске бригаде.
Прослављени...

Прослављени празници команди за развој Тимочке и Расинске бригаде

19.10.2018 | Култура и традиција У касарнама „Никола Пашић“ у Зајечару и „Цар Лазар“ у Крушевцу данас су одржане свечанoсти поводом 19. октобра – Дана Команде за развој Тимочке бригаде и Дана Команде за развој Расинске бригаде.
Дан војних...

Дан војних падобранаца

14.10.2018 | Култура и традиција На нишком војном аеродрому „Наредник - пилот Михајло Петровић“ данас је одржана свечаност поводом 14. октобра - Дана војних падобранаца.
Примопредаја...

Примопредаја дужности команданта Центра АБХО

02.08.2018 | Из јединица У крушевачкој касарни „Цар Лазар“ у уторак је, у присуству заменика команданта Команде за обуку, одржана свечаност поводом примопредаје дужности команданта Центра АБХО.
Плакете за...

Плакете за најбоље на првом међународном такмичењу војних возача

18.05.2018 | Међународна сарадња Свечаном церемонијом и доделом признања за најбоље учеснике данас је, у краљевачкој касарни „Рибница“, завршено прво међународно такмичење војних возача.
Министар...

Министар одбране положио венац на Авали поводом Дана Војске Србије

23.04.2018 | Култура и традиција Поводом Дана Војске Србије, у име председника Републике Србије и врховног команданта Александра Вучића, венац на Споменик незнаном јунаку на Авали, данас је положио министар одбране Александар Вулин.