ВЕК ПОБЕДНИКА 1918-2018

Припадници...

Припадници Војске Србије добри и сигурни чувари мира

30.11.2018 | Мултинационалне операције У панчевачкој касарни „НХ Стевица Јовановић“ данас је организован свечани испраћај пешадијске чете, вода за заштиту снага, те штабних официра и чланова елемента за националну подршку у мултинационалну мисију УНИФИЛ у Републици Либан.
Провера...

Провера спремности пешадијске чете Прве бригаде за мисију УН у Либану

04.09.2018 | Обука На бази „Југ“ код Бујановца јуче је почела евалуација пешадијске чете Прве бригаде копнене војске за учешће у мировној операцији Уједињених нација у Либану.
Смена...

Смена српског контингента у Либану

08.06.2018 | Мултинационалне операције На нишки аеродром „Константин Велики“ јуче су слетели припадници контигента Војске Србије који су у претходних шест месеци били ангажовани у саставу Привремених снага Уједињених нација у Либану (UNIFIL).
Генерал...

Генерал Диковић са официрима који одлазе у мисију у Либану

05.03.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду с официрима који се упућују у мировну операцију Уједињених нација у Либану (UNIFIL).
Генерал...

Генерал Диковић завршио обилазак контингента Војске Србије у Либану

12.12.2017 | Мултинационалне операције У наставку обиласка нашег контингета ангажованог у Либану начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић састао се данас у Команди мисије Унифил са командантом снага генерал-мајором Мајклом Беријем.
Генерал...

Генерал Диковић у посети припадницима Војске Србије у мисији УН Либану

11.12.2017 | Мултинационалне операције Дочеком у Команди сектора Исток мисије Уједињених нација у Либану (UNIFIL) данас је почела посета начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића овој мисији.
Свечани...

Свечани испраћај мировњака Треће бригаде у Либан

03.12.2017 | Мултинационалне операције У нишкој касарни "Књаз Михаило“ данас је организован свечани испраћај новог контингента Војске Србије у мултинационалну операцију Уједињених нација у Либану (UNIFIL).
Тактичка...

Тактичка вежба „Српски ШТИТ – 11“

24.08.2017 | Обука На бази „Југ“ и полигону „Боровац“ данас је завршена тродневна евалуација обучености пешадијске чете и вода за заштиту снага Треће бригаде КоВ за ангажовање у мисији Уједињених нација у Либану.
Министар...

Министар Вулин посетио Генералштаб

03.07.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин данас је први пут посетио Генералштаб Војске Србије. Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић дочекао је министра одбране испред почасног строја Гарде.
Смена...

Смена српског контингента у мисији УН у Либану

01.06.2017 | Мултинационалне операције На нишки аеродром „Константин Велики“, из мисије Уједињених нација у Либану, јуче је стигао контигент Војске Србије, који је од новембра прошле године извршавао задатке у овој земљи