ВОЈСКА СРБИЈЕ

Министар...

Министар Вулин на празник у Копненој зони безбедности

08.04.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин, у пратњи команданта Копнене војске и начелника Управе за обавештајно-извиђачке послове, обишао је базу „Шушњак“ и њеним припадницима пожелео срећан Васкрс.
Генерал...

Генерал Диковић примио делегацију обавештајне службе

01.03.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примио је данас, поводом Дана обавештајне службе делегацију те службе, коју је предводио пуковник Горан Зекић из Управе за обавештајно-извиђачке послове.
Радионица...

Радионица за планирање вежбе „REGEX 18“

04.09.2017 | Међународна сарадња У организацији Управе за обуку и доктрину Генералштаба Војске Србије данас је у касарни „Топчидер“ у Београду почела петодневна радионица за припрему међународне вежбе „REGEX 18“.
Генерација...

Генерација Живојина Мишића изборила право за нас да одлучујемо сами о себи

15.07.2017 | Култура и традиција Министар одбране Александар Вулин отварајући манифестацију „Мишићеви дани“ у Мионици рекао је да је генерација Живојина Мишића за нас изборила право да одлучујемо сами о себи.
Завршено...

Завршено Спортско првенство Генералштаба

02.06.2017 | Спорт у Војсци У касарни „Дедиње“ у Београду, данас је одржано свечано затварање Спортског првенства Генералштаба Војске Србије, коме су присуствовали представници управа Генералштаба и представници јединица
Такмичење...

Такмичење извиђачких јединица Копнене војске

10.05.2017 | Обука Доделом пехара и диплома најуспешнијим појединцима и екипама данас је у касарни „Рибница“ у Краљеву завршено такмичење извиђачких јединица Копнене војске, у организацији Команде КоВ и Друге бригаде КоВ.
Генерал...

Генерал Диковић примио делегацију обавештајне службе

03.03.2017 | Култура и традиција Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примио је данас, поводом Дана обавештајне службе делегацију те службе, коју је предводио пуковник Горан Зекић из Управе за обавештајно-извиђачке послове.
Започела...

Започела селекција кандидата за професионалне војнике

13.02.2017 | Актуелности У 19 јединица Војске Србије данас је започела селекција кандидата за непосредни пријем 500 професионалних војника из евиденције регионалних центара Министарства одбране.
Обележен...

Обележен Дан геодетске службе и Војногеографског института

03.02.2017 | Култура и традиција У Војногеографском институту у Београду, у присуству бројних гостију и пријатеља ове установе Војске Србије, обележен је Дан геодетске службе и Дан Војногеографског института.
Пријем...

Пријем делегације обавештајне службе

05.05.2014 | Актуелности Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Јовица Драганић примио је данас делегацију обавештајне службе, поводом Дана те службе. Делегацију обавештајне службе предводио је начелник Управе за обавештајно-извиђачке послове Генералштаба бригадни генерал Илија Тодоров.