ВОЈСКА СРБИЈЕ

Српски...

Српски потпоручник најбољи командир тенка на Тенковском биатлону

12.08.2017 | Међународна сарадња Потпоручник Младен Икић из 26. тенковског батаљона Друге бригаде КоВ проглашен је за најбољег командира тенка у конкуренцији 57 посада из 19 земаља које су се такмичиле на „Тенковском биатлону“.
Српски...

Српски тенкисти непромашиви на гађању

02.08.2017 | Међународна сарадња Од отварања Међународних војних игара у суботу, припадници Војске Србије остварују запажене резултате у Руској Федерацији.
Завршне...

Завршне припреме тенкиста за Међународне војне игре

26.07.2017 | Обука Припадници Војске Србије обављају последње припреме на руским борбеним возилима за предстојеће надметање у најатрактивнијој дисциплини Међународних војних игара – „Тенковском биатлону“.
Начелник...

Начелник Генералштаба испратио припаднике Војске Србије на Међународне војне игре

21.07.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић испратио је синоћ припаднике Војске Србије који су са београдског аеродрома „Никола Тесла“ отпутовали у Москву, ради учешћа на Међународним војним играма.
Командант...

Командант Копнене војске у посети Оружаним снагама Руске Федерације

06.07.2017 | Међународна сарадња Командант КоВ генерал-потпуковник Милосав Симовић боравио је у посети Копненој војсци Оружаних снага Руске Федерације, на позив команданта овог састава генерал-пуковника Олега Леонидовича Саљукова.
Делегација...

Делегација Војске Србије у посети Руској Федерацији

04.08.2014 | Међународна сарадња Делегација Војске Србије предвођена командантом Копнене војске генерал-потпуковником Александром Живковићем борави у вишедневној посети Руској Федерацији, где је данас присуствовала отварању тенковског биатлона. Након почетка такмичења, генерал Живковић посетио је команду Ваздушно-десантних снага Руске Федерације, где се састао с командантом тог вида Оружаних снага РФ генерал-пуковником Владимиром Анатољевичем Шамановим.
Србија...

Србија отворила Тенковски биатлон

04.08.2014 | Спорт у Војсци Прва посада екипе Војске Србије отворила је данас Тенковски биатлон на полигону Алабино надомак Москве. Наш тим први је стартовао у индивидуалној трци и на крају дана је у укупуном пласману заузео четврто место иза домаћина Русије, Јерменије и Казахстана. Србија, за сада, иза себе има Белорусију, Киргизију, Индију, Монголију, Кину, Анголу, Кувајт и Венецуелу.
Тенкисти...

Тенкисти спремни за почетак такмичења у Русији

28.07.2014 | Актуелности Тенкисти Војске Србије 4. августа на старту „Тенковског биатлона 2014“ у Руској Федерацији такмичиће се на тенковима зелене боје у стази број четири, одлучено је жребом. На незваничном првенству света које се ове године организује на полигону „Алабино“ недалеко од Москве, Србија ће првог дана наспрам себе имати Анголу, Монголију и Казахстан.
Жестоке...

Жестоке припреме наших тенкиста у Русији

23.07.2014 | Актуелности Тенкисти Војске Србије који су 19. јула допутовали у Руску Федерацију како би учествовали на међународном Тенковском биатлону без предаха се припремају за то такмичење. Поред наших момака и домаћина Русије за сада су окупиле репрезентације војски Анголе, Монголије, Кине, Индије, Венецуеле.
Тенкисти...

Тенкисти Војске Србије стигли у Русију на Тенковски биатлон

19.07.2014 | Актуелности Припадници Војске Србије који ће бранити боје наше земље на предстојећем Тенковском биатлону у Руској Федерацији стигли су данас у раним јутарњим часовима у Москву. Већ после неколико сати, наши тенкисти почели су припреме, пре свега упознавање са руским борбеним возилима које ће користити на такмичењу.