Стационарно...

Стационарно логоровање јединица Треће бригаде

23.07.2014 | Обука Јединице Треће бригаде Копнене војске завршиле су јуче тринаестодневно стационарно логоровање на интервидовском полигону „Пасуљанске ливаде“. Након вишемесечног увежбавања у касарнама и на полигонима за обуку у Зајечару, Нишу и Куршумлији, око 600 припадника 31. пешадијског, 36. тенковског и 37. механизованог батаљона извели су тактичке вежбе.
Обука...

Обука резервног састава Треће бригаде Копнене војске

19.06.2014 | Актуелности Данас је у нишкој касарни „Мија Станимировић“ завршена вишедневна обука лица из резервног састава 36. тенковског батаљона Треће бригаде Копнене војске. Припадници резервног састава су се одазвали позиву у високом проценту од 87 посто и успешно реализовали садржаје обучавања из домена тактичке и ватрене обуке и познавања инжињеријских средстава.
Гађањa...

Гађањa оклопних јединица Tреће бригаде

15.05.2014 | Обука Припадници 36. тенковског батаљона из Ниша и 37. механизованог батаљона из Куршумлије, из састава Треће бригаде Копнене војске, извели су од 10. до 14. маја програмска гађања из наоружања рода оклопних јединица. Гађања из тенкова М-84 и борбених возила пешадије М-80 на тенковском стрелишту „Орешац“ припадници ових јединица искоростили су као припрему за интензивни период обучавања који их очекује.