Испраћај...

Испраћај високих руководилаца Министарства одбране и Војске Србије

26.09.2017 | Активности НГШ У Београду је данас одржана свечаност на којој су уручена признања пензионисаним и премештеним високим руководиоцима у Министарству одбране и Генералштабу Војске Србије.
Предаја...

Предаја дужности начелника Управе за телекомуникације и информатику

27.06.2017 | Актуелности У присуству начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића данас је у касарни „Бањица“ бригадни генерал Предраг Симовић предао дужност начелника Управе за телекомуникације и информатику.
Дан...

Дан мировњака обележен у Центру за мировне операције

29.05.2017 | Култура и традиција У просторијама Центра за мировне операције у касарни „Бањица 2“, у присуству бројних гостију, данас је обележен празник Уједињених нација 29. мај – Дан мировњака.
Обележен...

Обележен Дан информатичке службе и Дан Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку

21.02.2017 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику и Центру за командно-информационе системе и информатичку подршку (ЦКИСИП) данас је свечано обележен 21. фебруар — Дан информатичке службе и Дан овог Центра.
Генерал...

Генерал Драганић примио делегацију информатичке службе

20.02.2017 | Култура и традиција Заменик начелника Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Јовица Драганић примио је данас, поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе, делегацију те службе.
Централна...

Централна свечаност поводом Дана службе телекомуникација и Бригаде везе

20.09.2016 | Култура и традиција У касарни „Бањица“ данас је свечано обележен 20. септембар – Дан службе телекомуникација и Дан Бригаде везе.
Свечана...

Свечана академија поводом 100 година телекомуникација у војсци

19.09.2016 | Култура и традиција Свечаном академијом у Дому Гарде на Топчидеру обележен је 20. септембар – Дан службе телекомуникација и сто година службе телекомуникација у српској војсци.
Пријем...

Пријем најмлађих потпоручника у јединицама Војске Србије

12.09.2016 | Актуелности У командама оперативних састава Војске Србије и организационим целинама Генералштаба данас су организовани cвечани пријеми за најмлађе официре ВС, који су у суботу промовисани у чин потпоручника.
Обележен...

Обележен Дан информатичке службе

19.02.2016 | Култура и традиција Дан информатичке службе Војске Србије – 21. фебруар, обележен је данас у Управи за телекомуникације и информатику Генералштаба Војске Србије.
Српска...

Српска банка донирала информатичку орему Министарству одбране и Војсци Србије

27.01.2016 | Актуелности Протокол о донацији информатичке, телекомуникационе и друге опреме Српске банке а. д. Београд за потребе Министарства одбране и Војске Србије потписан је данас у касарни „Бањица“ у Београду.