Прослава...

Прослава Дана информатичке службе

21.02.2019 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику (Ј-6) Генералштаба Војске Србије и Центру за командно-информационе системе и информатичку подршку данас су прослављени Дан информатичке службе и Дан Центра.
Честитке...

Честитке поводом Дана информатичке службе и Дана ЦКИСИП

20.02.2019 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић упутио је честитке поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе и Дана Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку.
Пријем у...

Пријем у Генералштабу поводом Дана информатичке службе

20.02.2019 | Култура и традиција Поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе, заменик команданта Здружене оперативне команде генерал-мајор Илија Тодоров примио је данас у Београду делегацију те службе Војске Србије.
Прослављен...

Прослављен Дан информатичке службе

21.02.2018 | Култура и традиција У Управи за телекомуникације и информатику Генералштаба и Центру за командно информационе системе и информатичку подршку данас је свечано обележен Дан информатичке службе и Дан ЦКИСИП – 21. фебруар.
Генерал...

Генерал Диковић с делегацијом информатичке службе

20.02.2018 | Активности НГШ Поводом 21. фебруара – Дана информатичке службе начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић примио је данас делегацију те службе коју је предводио пуковник Небојша Ђорђевић из Копнене војске.
Честитке...

Честитке начелника Генералштаба поводом празника информатичке службе и ЦКИСИП-а

20.02.2018 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић упутио је честитке поводом празника информатичке службе и Центра за командно-информационе системе и информатичку подршку.