ВОЈСКА СРБИЈЕ

Генерал...

Генерал Диковић са новим замеником команданта сектора Запад

26.03.2018 | Активности НГШ Генерал Љубиша Диковић примио је данас пуковника Бранка Мишића, који ће од следећег месеца бити ангажован у мисији УН у Централноафричкој Републици.
Дочек...

Дочек наших мировњака из Централноафричке Републике

28.02.2018 | Мултинационалне операције Припадници шестог контингента ВС, који су претходних шест месеци били ангажовани на медицинском збрињавању особља у мисији УН у Централноафричкој Републици (MINUSCA), стигли су ноћас у Београд.
Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН у ЦАР

13.02.2018 | Мултинационалне операције Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић су присуствовали испраћају контингента ВС у мисију УН у Централноафричкој Републици.
Нови тим ВС...

Нови тим ВС за медицинску евакуацију у Конгу

02.11.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић примио је данас припаднике ВС који наредних дана одлазе у мировне операције Уједињених нација у Конгу и Централноафричкој Републици.
Гутереш...

Гутереш посетио српску војну болницу у Бангију

25.10.2017 | Мултинационалне операције Генерални секретар УН Антонио Гутереш који, поводом 24. октобра – Дана Уједињених нација, борави у посети мировним снагама у Централноафричкој Републици, јуче је обишао српску Војну болницу.
Начелник...

Начелник Генералштаба завршио посету нашим мировњацима у ЦАР

10.10.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са делегацијом, данас је завршио вишедневну посету нашим мировњацима ангажованим у мисијама УН и ЕУ у Централноафричкој Републици.
Генерал...

Генерал Диковић у посети нашим мировњацима у ЦАР

08.10.2017 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић борави у вишедневној посети припадницима Министарства одбране и Војске Србије ангажованим у мисијама у Централноафричкој Републици.
Генерал...

Генерал Диковић са официрима који одлазе у мировне операције

15.09.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас са официрима који ће бити упућени у операције Уједињених нација у Централноафричкој Републици и Европске уније у Сомалији.
Примопредаја...

Примопредаја дужности команданта сектора Запад у мисији УН у Централноафричкој Републици

24.08.2017 | Мултинационалне операције Пуковник др Миливоје Пајовић који је тренутно ангажован у мисији УН у Централноафричкој Републици (MINUSCA), у наредном периоду вршиће дужност команданта сектора Запад до постављења новог команданта.
Дочек...

Дочек мировњака из Централноафричке Републике

01.08.2017 | Мултинационалне операције Припадници петог контингента Војске Србије који су претходних шест месеци ангажовани на медицинском збрињавању особља у мисији УН у Централноафричкој Републици (MINUSCA) стигли су јутрос у Београд.