Уручена...

Уручена признања за најбоље научне радове у 2018. години

19.04.2019 | Актуелности У Дому Војске Србије одржана је свечаност доделе годишњих награда Министарства одбране за најбољи научно-истраживачки и докторски рад у систему одбране, објављен у току протекле године.
Дан Медија...

Дан Медија центра „Одбрана“

24.01.2018 | Култура и традиција Медија центар „Одбрана“ је данас у Дому Војске Србије у Београду прославио свој дан, као сећање на 24. јануар 1879. године, када је у Србији изашао први број војног листа „Ратник“.
Представљени...

Представљени резултати рада Mинистарства одбране

15.10.2017 | Актуелности На данашњој конференцији за медије у београдском Дому Војске министар одбране Александар Вулин, представио је резултате рада Министарства одбране и Војске Србије од 29. јуна до 1. октобра oве године.
Отворена...

Отворена изложба „Војвода Петар Бојовић – знамења славе и части“

30.09.2016 | Култура и традиција У Великој галерији Дома Војске је отворена изложба „Војвода Петар Бојовић – знамења славе и части“, на којој су јавности први пут представљена сва одликовања великог српског војводе.
Откривена...

Откривена спомен-биста војводе Степе у Дому Војске Србије

15.01.2016 | Култура и традиција Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић открио је данас спомен-бисту војводе Степе Степановића у главном холу Дома Војске Србије у присуству Његове светости патријарха српског Иринеја.