Заједничка...

Заједничка вежба Војске Србије и Министарства унутрашњих послова

23.06.2018 | Обука Вежба Војске Србије и Министарства унутрашњих послова „Заједнички удар 2018“ биће одржана 27. јуна 2018. године, са почетком у 10 часова, на Тргу српских ратника и Атлетском стадиону у Краљеву.
Престанак...

Престанак ангажовања Заједничких снага Војске Србије и МУП

02.04.2018 | Актуелности После више од 20 месеци ангажовања, Заједничке снаге Војске Србије и МУП, предале су надлежност обезбеђења државне границе ка Бугарској и Македонији Министарству унутрашњих послова.
Нова...

Нова постављења у Министарству одбране и Војсци Србије

02.02.2018 | Актуелности Председник Републике и врховни командант Александар Вучић, донео је указе о постављењима на нове дужности, заступањима и престанку професионалне војне службе.
Страни...

Страни војни представници обишли снаге војске и полиције

31.01.2018 | Међународна сарадња Командант Заједничких снага војске и полиције ангажованих на обезбеђењу државне границе пуковник Владета Балтић примио је данас, у бази „Југ“ код Бујановца, представнике страних оружаних снага акредитованих у Републици Србији.
Министар...

Министар Вулин: Одлична сарадња Војске и МУП на обезбеђењу границе

14.01.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин је обишао данас припаднике Заједничких снага Војске Србије и МУП-a, ангажоване на обезбеђењу државне границе на поседнутом објекту „Мокрање“.
Министар...

Министар Вулин у Команди Копнене војске

27.07.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин, у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије и команданта Копнене војске, обишао је данас Команду Копнене војске и Команду Заједничких снага у Нишу.
Годину...

Годину дана ангажовања Заједничких снага војске и полиције

22.07.2017 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин обишао је, са сарадницима и начелником Управе граничне полиције, припаднике Заједничких снага војске и полиције на граници према Бугарској.
Признања...

Признања Министарства одбране за припаднике који су се истакли у акцијама спасавања

23.06.2017 | Актуелности Министар одбране и начелник Генералштаба примили су данас припаднике Војске Србије и Жандармерије, који су се истакли у спасавању деце код границе са Бугарском и човека из запаљеног чамца на Лиду.
Припадници...

Припадници Војске Србије и данас у право време и на правом месту

19.06.2017 | Актуелности Током обављања својих редовних дужности и обавеза, припадници Војске Србије још једном су показали да су увек уз свој народ и да на њихову помоћ могу да рачунају кад год им затреба.
Министар...

Министар одбране на граници са Републиком Македонијом

01.05.2017 | Актуелности Министар одбране Зоран Ђорђевић обишао је данас Заједничке снаге војске и полиције ангажоване на заштити државне границе са Републиком Македонијом.