ВОЈСКА СРБИЈЕ

Безбедност...

Безбедност нашег неба је загарантована

06.04.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић обишли су данас, поводом васкршњих празника, дежурне јединице ВОЈИН у околини Београда.
Годишњица...

Годишњица смрти првог српског пилота

20.03.2018 | Култура и традиција Полагањем венаца и цвећа на гроб наредника Михајла Петровића, данас је на Новом гробљу у Београду обележена 105. годишњица смрти првог српског пилота и прве жртве у историји српског ваздухопловства.
Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН на Кипру

15.03.2018 | Обука Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић присуствовали су данас, у касарни „Бањица“, свечаном испраћају контингента Војске Србије у мисију УН на Кипру.
Војска...

Војска модернизује јединице противваздухопловне одбране

16.02.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић, са сарадницима, обишли су данас дежурну јединицу у систему снага противваздухопловне одбране.
Анализа...

Анализа оперативних способности РВ и ПВО за 2017.

14.02.2018 | Актуелности Анализа оперативних способности Ратног ваздухопловства и ПВО за 2017. годину је одржана данас у Дому ваздухопловства у Земуну.
Пуковник...

Пуковник Тиосав Јанковић нови командант 250. бригаде

09.02.2018 | Актуелности Пуковник Тиосав Јанковић је јуче примио дужност команданта 250. ракетне бригаде за противваздухопловна дејства на свечаности у касарни „Бањица“ у Београду.
Божићни...

Божићни турнир у малом фудбалу

11.01.2018 | Спорт у Војсци Трећи традиционални Божићни турнир генерала и високих официра Војске Србије je одржан јуче у Спортском центру „Вождовац“ на Бањици.
Небо над...

Небо над Србијом је сигурно

02.01.2018 | Актуелности Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић су присуствовали приказу узбуњивања дежурне јединице ловачке авијације у систему ПВО на aеродрому „Батајница“.
Дан РВ и...

Дан РВ и ПВО - Србија ће увек сама чувати своје небо

22.12.2017 | Култура и традиција Свечана академија поводом 24. децембра – Дана Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране одржана је вечерас у Дому ваздухопловства у Земуну.
Начелник...

Начелник Генералштаба честитао припадницима РВ и ПВО Дан вида

22.12.2017 | Активности НГШ Поводом 24. децембра – Дана Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић упутио је честитку припадницима овог вида Војске Србије.