ВОЈСКА СРБИЈЕ

Обележавање...

Обележавање погибије припадника 78. моторизоване бригаде

13.04.2018 | Култура и традиција У селу Рељан у општини Прешево данас је обележенo деветнаест година од погибије припадника некадашње 78. моторизоване бригаде током НАТО агресије 1999. године.
Обележен...

Обележен Дан Четврте бригаде копнене војске

01.02.2018 | Култура и традиција Јуче је у касарни „Први пешадијски пук књаза Милоша Великог“ у Врању одржана свечаност поводом обележавања Дана Четврте бригаде копнене војске - 31. јануара.
Обележена...

Обележена годишњица погибије припадника 78. моторизоване бригаде

13.04.2017 | Култура и традиција У селу Рељан у општини Прешево данас је обележена годишњица погибије припадника некадашње 78. моторизоване бригаде Војске Југославије, током НАТО агресије 1999. године.
У Врању...

У Врању одржан официрски бал

11.02.2017 | Култура и традиција Традиционални официрски бал Четврте бригаде Копнене војске, у присуству припадника врањског гарнизона и бројних гостију из Пчињског округа, одржан је у синоћ у свечаној сали Дома војске у Врању.
Обележен...

Обележен Дан Четврте бригаде копнене војске

31.01.2017 | Култура и традиција Данас је у врањској касарни „Први пешадијски пук књаза Милоша Великог“ одржана свечаност поводом 31. јануара — Дана Четврте бригаде копнене војске.
Књиге на...

Књиге на поклон поводом Савиндана

27.01.2017 | Цивилно-војна сарадња Поводом Савиндана, данас су уручени поклон пакети књига школским библиотекама Гимназије у Шапцу, Техничкој школи „15. мај“ у Прокупљу, Гимназији „Бора Станковић“ у Врању и пиротској Гимназији.
Примопредаје...

Примопредаје дужности у Копненој војсци

13.01.2017 | Актуелности На основу указа председника Републике Србије о постављењима на нове дужности и престанку професионалне војне службе, у Копненој војсци су изавршене примопредаје дужности команданата бригада и начелника штаба Команде Копнене војске.
Генерал...

Генерал Диковић уручио указе председника Републике Србије

04.01.2017 | Актуелности Начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић данас је, у касарни „Бањица 2“, својим сарадницима уручио указе председника Републике Србије о постављењима на високе дужности у МO и ВС.
Нова...

Нова постављења у Министарству одбране и Војсци Србије

30.12.2016 | Актуелности Председник Републике Србије Томислав Николић је донео указе о постављењима на нове дужности, заступањима и престанку професионалне војне службе.