ВОЈСКА СРБИЈЕ

Делегација...

Делегација рода авијације на пријему код команданта РВ и ПВО

01.08.2018 | Култура и традиција Поводом Дана рода авијације, командант Ратног ваздухопловства и ПВО бригадни генерал Душко Жарковић примио је данас делегацију тог рода Војске Србије.
Сахрањен...

Сахрањен мајор Роберт Калоци

13.04.2018 | Актуелности Мајор Роберт Калоци, трагично настрадали пилот у удесу авиона „супергалеб“ Г-4, сахрањен је данас на Великом католичком гробљу у Сомбору уз највише војне почасти.
Дан РВ и...

Дан РВ и ПВО - Србија ће увек сама чувати своје небо

22.12.2017 | Култура и традиција Свечана академија поводом 24. децембра – Дана Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране одржана је вечерас у Дому ваздухопловства у Земуну.
Мигови...

Мигови стигли у Србију

02.10.2017 | Међународна сарадња Прва два авиона „миг-29“ из Руске Федерације испоручени су вечерас Војсци Србије.
Прослава...

Прослава Дана артиљеријско-ракетних јединица за ПВД

29.09.2017 | Култура и традиција У команди и јединицама Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране данас су одржане војне свечаности поводом 30. септембра – Дан артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства.
Командант...

Командант РВ и ПВО у посети Италији

27.09.2017 | Међународна сарадња Командант РВ и ПВО генерал-мајор Ранко Живак је током посете Италији разговарао с командантном Ваздухопловних снага Италије генерал-потпуковником Енцом Вечарелијем.
Свечаност...

Свечаност поводом Дана РВ и ПВО

23.12.2016 | Култура и традиција Поводом обележавања Дана Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране данас су, у Дому ваздухопловства у Земуну, припадницима Министарства одбране и Војске Србије уручена одликовања из надлежности председника Републике Србије.
Пријем...

Пријем поводом Дана Ратног ваздухопловства и ПВО

22.12.2016 | Култура и традиција Начелник Генералштаба ВС генерал Љубиша Диковић и заменик начелника Генералштаба генерал-потпуковник Јовица Драганић примили су данас, поводом Дана РВ и ПВО, делегацију овог вида Војске Србије.
Прослава...

Прослава Дана артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства

30.09.2016 | Култура и традиција У Команди и јединицама Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране свечано је прослављен 30. септембар – Дан артиљеријско-ракетних јединица за противваздухопловна дејства.
Анализа...

Анализа опeративних и функционалних способности ВиПВО

05.02.2014 | Актуелности Анализа оперативних и функционалних способности Ваздухопловства и ПВО за 2013. годину одржана је данас у Команди ВиПВО у Земуну. Анализи је присуствовао начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић са члановима колегијума.