Учешће на...

Учешће на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља

04.09.2019 | Обука Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Милан Мојсиловић учествовао је у Букурешту на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља.
Почела 12....

Почела 12. Конференција начелника генералштабова

23.05.2018 | Међународна сарадња Министар одбране Александар Вулин, у својству изасланика председника и врховног команданта Александра Вучића, отворио је данас 12. Конференцију начелника генералштабова балканских земаља, која се одржава у хотелу „Краун плаза“ у Београду.
Генерал...

Генерал Диковић на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља

10.05.2017 | Активности НГШ Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић учествовао је данас у Атини на, једанаестој по реду, Конференцији начелника генералштабова балканских земаља.
Генерал...

Генерал Диковић на Конференцији начелника генералштабова балканских земаља

22.05.2013 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић учествовао је на 7. Kонференцији начелника генералштабова балканских земаља, која је одржана данас у Тирани. Конференцију је отворио начелник Генералштаба оружаних снага Албаније генерал-мајор Џемал Ђункши, а учесницима се обратио и председник Републике Албаније Бујар Нишани.
Трећа...

Трећа Конференција начелника генералштабова балканских земаља

09.06.2009 | Међународна сарадња У београдском хотелу „Континентал“ данас се одржава Трећа конференција начелника генералштабова балканских земаља. На отварању конференције учеснике је поздравио министар одбране Драган Шутановац. "Посебна ми је част да у име земље домаћина, испред Министарства одбране Републике Србије, поздравим чланице форума, као и уважене представнике ЕУ и НАТО, чије присуство довољно говори о подршци и значају која се придаје овој конференцији”, рекао је министар Шутановац на почетку свог обраћања на данашњој конференцији.
САСТАНАК...

САСТАНАК ПОДГРУПЕ ЗА АСИМЕТРИЧНЕ ПРЕТЊЕ

22.01.2009 | Међународна сарадња У Дому Гарде на Топчидеру данас је почео дводневни састанак Подгрупе за асиметричне претње као припрема за конференцију начелника генералштабова балканских земаља која ће се средином ове године одржати у Србији.
У сусрет...

У сусрет трећој конференцији начелника генералштабова балканских земаља

29.10.2008 | Међународна сарадња Данас је у Дому Војске Србије одржан први састанак координационе групе за припрему Треће конференције начелника генералштаба балканских земаља која ће се одржати јуна 2009. године у Београду.