Обука...

Обука инструктора OPCW у Центру АБХО

04.04.2019 | Међународна сарадња У Центру АБХО у крушевачкој касарни „Цар Лазар“ реализује се Tренинг курс са реалним токсичним хемикалијама за припаднике Организације за забрану хемијског оружја (OPCW).
Страни...

Страни војни представници посетили Копнену војску

28.03.2019 | Међународна сарадња Страни војни представници акредитовани у Републици Србији посетили су Мешовиту артиљеријску бригаду и Команду Копнене војске у Нишу.
Страни...

Страни војни представници у посети Центру АБХО

07.03.2019 | Међународна сарадња Страни војни представници акредитовани у Републици Србији посетили су данас Центар атомско-биолошко-хемијске одбране (АБХО) у Крушевцу.
Србија је...

Србија је од данас власник још четири МиГ-а 29

25.02.2019 | Међународна сарадња Делегација Министарства одбране Републике Србије и Ратног ваздухопловства и ПВО ВС, коју је предводио министар одбране Александар Вулин, присуствовала је у 558. ваздухопловном заводу у Барановичу примопредаји четири белоруска МиГ-29.
Србија и...

Србија и Кина посвећене унапређењу војне сарадње

18.02.2019 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић примио је данас новоименовану амбасадорку Народне Републике Кине у нашој земљи Чен Бо, са којом је разговарао о сарадњи двеју држава у области одбране.
Посета...

Посета начелника Генералштаба Уније Комора

16.01.2019 | Међународна сарадња Начелник Генералштаба Војске Србије генерал-потпуковник Милан Мојсиловић састао се данас у Београду с делегацијом Оружаних снага Уније Комора коју је предводио начелник Генералштаба пуковник Исуф Иђихади.