ВОЈСКА СРБИЈЕ

Генерал...

Генерал Диковић с војним медицинарима који одлазе у мисије ЕУ

19.04.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у Београду са припадницима ВС који ће бити ангажовани у мисијама ЕУ у Сомалији и ЦАР.
Нове...

Нове ротације наших мировњака у мисијама Европске уније

21.03.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду с припадницима Војске Србије који ускоро одлазе у мировне операције Европске уније.
Генерал...

Генерал Диковић са официрима који одлазе у мисију у Либану

05.03.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас у касарни „Бањица 2“ у Београду с официрима који се упућују у мировну операцију Уједињених нација у Либану (UNIFIL).
Дочек...

Дочек наших мировњака из Централноафричке Републике

28.02.2018 | Мултинационалне операције Припадници шестог контингента ВС, који су претходних шест месеци били ангажовани на медицинском збрињавању особља у мисији УН у Централноафричкој Републици (MINUSCA), стигли су ноћас у Београд.
Свечани...

Свечани испраћај контингента Војске Србије у мисију УН у ЦАР

13.02.2018 | Мултинационалне операције Министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић су присуствовали испраћају контингента ВС у мисију УН у Централноафричкој Републици.
Генерал...

Генерал Диковић са официром који одлази у мисију на Кипру

08.02.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић је данас у Београду разговарао са капетаном Ненадом Богдановићем, који ће наредних годину дана бити ангажован у мисији УН на Кипру.
Нова смена...

Нова смена наших мировњака у мисији ЕУ у Малију

15.01.2018 | Мултинационалне операције Начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић разговарао је данас с припадницима Војске Србије који наредне недеље одлазе у мисију Европске уније у Малију.
Генерал...

Генерал Диковић завршио обилазак контингента Војске Србије у Либану

12.12.2017 | Мултинационалне операције У наставку обиласка нашег контингета ангажованог у Либану начелник Генералштаба генерал Љубиша Диковић састао се данас у Команди мисије Унифил са командантом снага генерал-мајором Мајклом Беријем.
Генерал...

Генерал Диковић у посети припадницима Војске Србије у мисији УН Либану

11.12.2017 | Мултинационалне операције Дочеком у Команди сектора Исток мисије Уједињених нација у Либану (UNIFIL) данас је почела посета начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића овој мисији.
Српски...

Српски мировњаци у Конгу су безбедни

08.12.2017 | Мултинационалне операције Поводом напада на припаднике мисије УН у Конгу обавештавамо јавност да је осам припадника Војске Србије ангажованих у мисији MONUSCO добро, да су безбедни и да нормално обављају своје дужности.