General Mojsilović nastavio obilazak uprava Generalštaba

Četvrtak, 20.9.2018 | Aktivnosti NGŠ

U nastavku obilaska organizacionih jedinica Generalštaba, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas uprave za obaveštajno-izviđačke poslove, logistiku, obuku i doktrinu, kao i Upravu vojne policije.

U nastavku obilaska organizacionih jedinica Generalštaba, načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas uprave za obaveštajno-izviđačke poslove (J-2), logistiku (J-4), obuku i doktrinu (J-7) razmeštene u kasarni „Topčider“ u Beogradu, kao i Upravu vojne policije.

General Mojsilovićje u razgovoru sa rukovodiocima uprava i odeljenja ovih sastava Generalštaba stekao uvid u trenutno stanje po pitanjima iz njihovih funkcionalnih nadležnosti.

O stanju u organizacijskim jedinicama Generalštaba kojima rukovode, težišnim zadacima i planovima za naredni period, načelniku Generalštaba su referisali načelnici Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov, Uprave za logistiku (J-4) i Uprave vojne policije brigadni generali Željko Ninković i Rajko Milovanović, kao i pukovnik Boško Zorić iz Uprave za obuku i doktrinu (J-7).

Povezane vesti