Načelnik Generalštaba obišao jedinice Vojske Srbije u kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu

Petak, 11.8.2017 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Vojske Srbije stacionirane u kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu i izvršio informisanje pripadnika ovih jedinica.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Vojske Srbije stacionirane u kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu i izvršio informisanje pripadnika Mešovite artiljerijske brigade, 36. tenkovskog bataljona i 35. artiljerijsko-raketnog diviziona za PVD Treće brigade kopnene vojske, kao i pripadnika 230. samohodnog raketnog diviziona za PVD 250. raketne brigade za PVD i 126. brigade VOJIN.

Pored načelnika Generalštaba pripadnicima ovih jedinica obratili su se i načelnik Uprave za logistiku brigadni general Željko Ninković, načelnik Uprave za ljudske resurse pukovnik Savo Iriškić, pukovnik Milorad Vidaković iz Uprave za operativne poslove i pukovnik Dejan Jovanović iz Uprave Vojne policije, koji su ih upoznali sa najznačajnijim aktuelnim pitanjima iz nadležnosti ovih uprava.

Načelnik Generalštaba obišao je danas i radove na uređenju multifunkcionalnog strelišta „Vrtogoš“, koje izvode pripadnici inžinjerijskih jedinica brigada Kopnene vojske. 

Povezane vesti