Održan božićni turnir u malom fudbalu

Sreda, 9.1.2019 | Aktuelnosti

Četvrti tradicionalni Božićni turnir u malom fudbalu Vojske Srbije održan je danas u Sportskom centru „Šivara“ u Nišu, u organizaciji Komande Kopnene vojske.

U prisustvu zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-majora Petra Cvetkovića, komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, otvorio je turnir. 

Sportski duh i fer borba, krasili su četiri ekipe koje su učestvovale na ovogodišnjem turniru. Pored ekipe Generalštaba Vojske Srbije, nadmetale su se ekipe Kopnene vojske, Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane i Komande za obuku.

Ovogodišnji pobednik turnira je ekipa Kopnene vojske. Drugo mesto zauzela je ekipa Komande za obuku, dok se za treće mesto izborila ekipa Generalštaba Vojske Srbije.

Za prva tri mesta general Simović je uručio pehare, a za četvrto mesto i najbolje pojedince diplome. Za najboljeg igrača proglašen je pukovnik Nikola Dejanović iz ekipe Komande za obuku, najbolji golman bio je potpukovnik Željko Kuridza iz ekipe Kopnene vojske, dok je titula najboljeg strelca pripala pukovniku Dejanu Goluboviću iz ekipe Generalštaba Vojske Srbije.

Povezane vesti