Šestoaprilski kup „Herojima u čast“

Sreda, 9.4.2014 | Civilno-vojna saradnja

U okviru projekta „Dani sećanja na Milenka Pavlovića“, 204. vazduhoplovna brigada organizovala je juče na sportskim terenima aerodroma Batajnica Šestoaprilski kup „Herojima u čast“.

U okviru projekta „Dani sećanja na Milenka Pavlovića“, 204. vazduhoplovna brigada organizovala je juče na sportskim terenima aerodroma Batajnica Šestoaprilski kup „Herojima u čast“. Pored turnira u malom fudbalu i odbojci, položeni su i venci na Spomeniku braniocima Beograda 1941. godine na Zemunskom keju.

Osim ekipa iz jedinica Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane, na turnirima u malom fudbalu i odbojci učestvovale su ekipe opština Stara Pazova, Osečina i Malo Crniće, kao i ekipa JKP Vodovod iz Stare Pazove.

Šestoaprilskom kupu prisustvovali su zamenik komandanta 204. vazduhoplovne brigade pukovnik Željko Bilić, predsednik opštine Osečina i predsednici mesnih zajednica Stari i Novi Banovci kao i direktor RTV Stara Pazova.

Šestoaprilski kup „Herojima u čast“ organizuje se tradicionalno u znak sećanja na pripadnike Vazduhoplovsta i protivvazduhoplovne odbrane poginule tokom NATO agresije 1999. godine.

Povezane vesti