Završeno sportsko prvenstvo Komande za obuku

Petak, 16.6.2017 | Sport u Vojsci

U kasarni „Car Lazar“ u Kruševcu, uz prisustvo komandanta Komande za obuku general-potpukovnika Đokice Petrovića, danas je svečano zatvoreno je Šesto sportsko prvenstvo Komande za obuku.

Nakon pet dana takmičenja, na kome je učestvovalo više od 300 takmičara podeljenih u osam ekipa, sveukupni pobednik je ekipa domaćina Kruševca dok su drugo i treće mesto zauzele ekipe Valjeva i Leskovca.

Svečanom zatvaranju prisustvovali su i Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, direktori preduzeća, sportskog centra, sportskih saveza, atletskog kluba i sponzora koji su pomogli u organizaciji prvenstva.

Nakon uručenja nagrada najuspešnijim ekipama i pojedincima prikazan je prigodan kulturno-umetnički program koji su izveli KUD „14.oktobar“, Etno grupa „Lazarice“ i KUD „Gerasim Vujić“ iz Konjuha.

Promoteri ovogodišnjeg prvenstva bili su proslavljena jugoslovenska i srpska atletičarka i atletski trener Vera Nikolić i fudbalska legenda Napretka, Hajduka, reprezentacije Jugoslavije i turskog Fenerbahčea Dušan Pešić.  

Povezane vesti