Čestitke povodom vojnih praznika

Utorak, 12.11.2019 | Kultura i tradicija
Č E S T I T K A
PRIPADNICIMA VOJNOBEZBEDNOSNE AGENCIJE i BEZBEDNOSNE SLUŽBE,  POVODOM 12. NOVEMBRA – DANA AGENCIJE i DANA SLUŽBE


U ime pripadnika Vojske Srbije i svoje lično, pripadnicima Vojnobezbednosne agencije i bezbednosne službe čestitam 12. novembar – Dan agencije i Dan službe. 

Ove godine proslavljate jubilej – 180 godina od donošenja Vojnog zakona i sa njime prvog pravnog akta koji je uređivao oblast bezbednosti vojske Kneževine Srbije.

Zahvaljujući profesionalnom i stručnom kadru postižete značajne rezultate koji su od izuzetnog značaja kako za sistem odbrane, tako i za zemlju u celini.

Čestitam vam jubilej, uz želju da se i u predstojećem periodu uspešno suprotstavljate bezbednosnim rizicima i pretnjama i tako na najbolji način zaštitite nacionalne interese.


NAČELNIK GENERALŠTABA
VOJSKE SRBIJE
general
Milan Mojsilović



Č E S T I T K A 
PRIPADNICIMA VERSKE SLUŽBE, POVODOM 12. NOVEMBRA – DANA SLUŽBE


Pripadnicima verske službe čestitam 12. novembar – Dan službe. 

Ove godine proslavljate jubilej – 180 godina od donošenja Vojnog zakona i sa njime prvog pravnog akta koji je uređivao oblast verske službe u vojsci Kneževine Srbije.

Savesnim obavljanjem bogoslužbenih delatnosti i pokloničkim putovanjima uspešno jačate duhovnost i razvijate moralne vrednosti pripadnika Vojske Srbije, čime omogućujete slobodu veroispovesti kao ustavno pravo svakog pripadnika Vojske i time jačate operativne sposobnosti Vojske Srbije. 

Čestitam vam jubilej uz želju da i dalje svojim zalaganjem jačate duhovnost pripadnika Vojske Srbije.


NAČELNIK GENERALŠTABA
VOJSKE SRBIJE
general
Milan Mojsilović

Povezane vesti