General Diković razgovarao sa porodicama pilota poginulih u udesu aviona Supergaleb G-4

Petak, 16.6.2017 | Aktuelnosti

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas u kasarni „Banjica 2“ članove porodica poginulih pilota potpukovnika Nenada Ćulibrka i kapetana Dejana Pandurovića.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas u kasarni „Banjica 2“ članove porodica poginulih pilota potpukovnika Nenada Ćulibrka i kapetana Dejana Pandurovića, koji su izgubili živote prilikom pada školsko-borbenog aviona „Super galeb G-4“.

U razgovoru sa članovima porodica poginulih pilota, general Diković je rekao da je tragedija u kojoj su stradala dva vrsna pilota nenadoknadiv gubitak za naše ratno vazduhoplovstvo i Vojsku Srbije, i da Vojska Srbije i njeni pripadnici čine sve što je u njihovoj moći da porodicama pomognu da prebrode strašnu tragediju.

Piloti potpukovnik Nenad Ćulibrk iz Komande RV i PVO i kapetan Dejan Pandurović iz 252. školsko-trenažne avijacijske eskadrile 204. vazduhoplovne brigade tragično su nastradali 7. aprila kada se školsko-borbeni avion „Super galeb G-4“ srušio tokom izvođenja redovne letačke obuke u rejonu sela Slatina, nadomak Šapca. 

Povezane vesti