General Diković sa oficirima koji su završili Generalštabno usavršavanje

Ponedeljak, 16.7.2018 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa oficirima koji su po završetku Generalštabnog usavršavanja raspoređeni u Generalštab i komande i jedinice Vojske Srbije.

General Diković je oficirima koji su završili Generalštabno usavršavanje govorio o aktuelnom stanju u Vojsci Srbiji, planovima za dalje opremanje naoružanjem i vojnom opremom i dao im savete i usmerenja za dalji rad na novim dužnostima.

Izražavajući zadovoljstvo što je Vojska Srbije od danas bogatija za 14 oficira sa trećim nivoom karijernog usavršavanja, general Diković je istakao da su svi oni raspoređeni na odgovorne dužnosti, na kojima će moći da se iskažu i doprinesu izgradnji operativnih i funkcionalnih sposobnosti.

– Uspeh koji ste postigli obećava. Znanje je moć i ono je preduslov da na novim radnim mestima u Vojsci Srbije napredujete. Pažljivim definisanjem prioriteta i usmeravanjem resursa, uz profesionalan odnos prema ljudima kvalitetno ćete izvršavati sve postavljene zadatke. U radu sa ljudima ne sme biti greške i samo tako ćete imati odgovore na zahteve vremena koje je pred vama, rekao je general Diković.

Povezane vesti