Postavljen most u Krupnju

Sreda, 30.7.2014 | Civilno-vojna saradnja

U Krupanjskom selu Kržava preko istoimene reke, pripadnici 210. inžinjerijskog bataljona iz sastava Druge brigade Kopnene vojske, juče su postavili teški mehanizovani most. Postavljanjem mosta, ukupne širine 3,80 i dužine 10 metara, meštanima sela Kržava omogućena je saobraćajna komunikacija sa Krupnjem, koja je bila u prekidu nakon poplava koje su u maju zadesile Srbiju.

U Krupanjskom selu Kržava preko istoimene reke, pripadnici 210. inžinjerijskog bataljona iz sastava Druge brigade Kopnene vojske, juče su postavili teški mehanizovani most.

Postavljanjem mosta, ukupne širine 3,80 i dužine 10 metara, meštanima sela Kržava omogućena je saobraćajna komunikacija sa Krupnjem, koja je bila u prekidu nakon poplava koje su u maju zadesile ovu opštinu.

-Ono što su ljudi stvarali celoga života, nestalo je u veoma kratkom vremenu. Mi činimo sve kako bi se stanje u Krupnju normalizovalo onoliko koliko je to u ovom trenutku moguće — rekao je stariji vodnik prve klase Saša Ristić, komandir odeljenja teškog mehanizovanog mosta, iz sastava 210. inžinjerijskog bataljona.

Povezane vesti