Sportsko prvenstvo vojne policije

Utorak, 11.9.2018 | Iz jedinica

U susret 14. septembru – Danu vojne policije, u kasarni „Knjaz Mihajlo“ u Nišu, juče je održano 16. sportsko prvenstvo pripadnika vojne policije Vojske Srbije

U susret 14. septembru – Danu vojne policije, u kasarni „Knjaz Mihajlo“ u Nišu, juče je održano 16. Sportsko prvenstvo pripadnika vojne policije Vojske Srbije, na kome je učestvovalo šest ekipa iz Trećeg i Petog bataljona vojne policije, 25. bataljona vojne policije iz Garde, Protivterorističkog bataljona, Bataljona specijalne namene „Kobre“ i Kriminalističko istražne grupe vojne policije. 

Sporstkim aktivnostima prisustvovao je načelnik Uprave vojne policije, pukovnik Rajko Milovanović, koji je na otvaranju prvenstva podsetio da se takmičenje održava u programu obeležavanja Dana vojne policije, ali i u čast kapetana Vladana Jovanovića i mlađeg vodnika Srđana Stevanovića – pripadnika Trećeg bataljona vojne policije koji su tragično stradali u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd–Niš.  

Posle velikih borbi u malom fudbalu dodeljena su priznanja najboljim ekipama. Prvo mesto osvojili su fudbaleri iz Petog bataljona vojne policije, drugo mesto pripalo je ekipi Trećeg bataljona vojne policije, dok je treće mesto zauzela ekipa protivterorističkog bataljona. 

Zoran Miladinović, MC Odbrana

Povezane vesti