Načelnik Generalštaba obišao Gardu i Upravu za telekomunikacije i informatiku

Utorak, 2.10.2018 | Aktivnosti NGŠ

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas Gardu Vojske Srbije i Upravu za telekomunikacije i informatiku.

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas Gardu Vojske Srbije i Upravu za telekomunikacije i informatiku (J-6) Generalštaba u kasarnama „Dedinje“ i „Banjica“.

Komandant Garde general-major Milomir Todorović je u kasarni ,,Dedinjeˮ generalu Mojsiloviću predstavio rukovodeći kadar u toj jedinici Vojske Srbije sa najdužom tradicijom, njenu misiju, namenu, zadatke i predstojeće promene.

U kasarni „Banjica“ generalu Mojsiloviću je o stanju u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) i potčinjenim sastavima referisao načelnik uprave pukovnik Ljubiša Đolović.

Načelnik Generalštaba je najodgovornije starešine Garde i Uprave za telekomunikacije i informatiku (J-6) informisao o predstojećim aktivnostima koje očekuju Vojsku Srbije, poboljšanjima materijalnih uslova i odlukama koje će omogućiti efikasniji rad u jedinicama. General Mojsilović je posebno istakao neophodnost brige o kadrovima u Vojsci Srbije i tražio da se posebna pažnja posveti pozitivnim primerima i rešenjima.

– Težište će i dalje biti realizacija obuke, rad u skladu sa zakonima i propisima i ekonomično korišćenje ljudskih i materijalnih resursa, podvukao je general Mojsilović.

Povezane vesti