Ekipa IPSC Kobre osvajač duple krune u 2018. godini

Četvrtak, 8.11.2018 | Sport u Vojsci

Svečana skupština saveza Srbije za praktično streljaštvo na kojoj su dodeljene nagrade najuspešnijim pojedincima i ekipama održana je u subotu 3. novembra u Beogradu.

Ekipa ”IPSC Kobre” ponovila je prošlogodišnji uspeh, osvojivši IPSC Ligu Republike Srbije u diviziji Produkcija za 2018. godinu.
 
Vrhunske rezultate i dominantnu prvu poziciju, članovi ekipe potvrdili su na Državnom prvenstvu Srbije, gde su drugu godinu za redom osvojili prvo mesto u diviziji Standard za 2018. godinu i time postali osvajači duple krune.
 
U pojedinačnoj konkurenciji, od 83 takmičara koji su tokom godine nastupali u IPSC Ligi, članovi ekipe su postigli sledeće rezultate: stariji vodnik prve klase Miroslav Milovanović je osvojio treće mesto, zastavnik Branislav Bulatović peto mesto i major Igor Ignjatović 12. mesto.
 
Ekipa ”IPSC Kobre” koju čine pripadnici Bataljona vojne policije specijalne namene “Kobre” pojačana je sa starijim vodnikom prve klase Miroslavom Milovanovićem, pripadnikom 224. brigade veze.
 
Klub ”IPSC Kobre” postoji već 15 godina i njegovi osnivači, bivši pripadnici Kobri, Vladimir Đukanović i Vukota Đukić su još uvek aktivni takmičari.
 
Ekipa ”IPSC Kobre” prošle godine proglašena je za najuspešniju sportsku ekipu u Vojsci Srbije.

Povezane vesti