VEK POBEDNIKA 1918-2018

Kurs za pripadnike...

Kurs za pripadnike Organizacije za zabranu hemijskog oružja

12.12.2018 | Međunarodna saradnja Trening kurs sa realnim toksičnim hemikalijama za pripadnike Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW) realizuje se u Centru ABHO Vojske Srbije u Kruševcu u toku ove nedelje.
Kineska delegacija u...

Kineska delegacija u poseti Centru ABHO

15.11.2018 | Međunarodna saradnja Delegacija Narodnooslobodilačke armije Kine predvođena pukovnikom Lejom Lijem boravila je prethodnih dana u poseti Centru ABHO u Kruševcu.
Kurs detekcije,...

Kurs detekcije, dozimetrije i zaštite od jonizujućeg zračenja u Centru AHBO

05.11.2018 | Obuka U Centru za usavršavanje kadrova atomsko-biološko-hemijske odbrane danas je počeo međunarodni kurs „Detekcija, dozimetrija i zaštita od jonizujućih zračenja“.
Kurs analize...

Kurs analize radiološki i hemijski kontaminiranih uzoraka u Centru ABHO

17.10.2018 | Međunarodna saradnja U Centru atomsko-biološko-hemijske odbrane Vojske Srbije u Kruševcu u toku ove sedmice realizuje se međunarodni Osnovni kurs analize radiološki i hemijski kontaminiranih uzoraka.
General Mojsilović...

General Mojsilović sa delegacijima ARJ za PVD i ABH službe

27.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović primio je danas delegacije artiljerijsko-raketnih jedinica za PVD i ABH službe.
Kurs RHB...

Kurs RHB dekontaminacija u Centru ABHO

17.09.2018 | Obuka U Centru ABHO u kruševačkoj kasarni „Car Lazar“ danas je počeo međunarodni kurs „Radiološko-hemijsko-biološka dekontaminacija“.
Primopredaja...

Primopredaja dužnosti komandanta Centra ABHO

02.08.2018 | Iz jedinica U kruševačkoj kasarni „Car Lazar“ u utorak je, u prisustvu zamenika komandanta Komande za obuku, održana svečanost povodom primopredaje dužnosti komandanta Centra ABHO.
Inspektori...

Inspektori Ujedinjenih nacija na obuci u Centru ABHO

18.06.2018 | Obuka U Centru atomsko-biološko-hemijske odbrane (ABHO) Vojske Srbije u Kruševcu u toku je obuka inspektora Organizacije za zabranu hemijskog oružja Ujedinjenih nacija.
General Diković...

General Diković primio kandidate za izaslanike odbrane

07.06.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu sa budućim izaslanicima odbrane Republike Srbije.
Obuka mađarskih...

Obuka mađarskih vojnika u Centru ABHO

29.05.2018 | Obuka U Centru atomsko-biološko-hemijske odbrane (ABHO) u Kruševcu juče je počela obuka pripadnika Oružanih snaga Mađarske sa realnim toksičnim hemikalijama.