Prijem oficira nakon...

Prijem oficira nakon završetka GŠU

08.07.2019 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović razgovarao je danas sa oficirima koji su nakon završetka Generalštabnog usavršavanja (GŠU) raspoređeni u Generalštab i jedinice Vojske Srbije.
Nastavna poseta...

Nastavna poseta polaznika 62. klase Generalštabnog usavršavanja

07.03.2019 | Aktuelnosti Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković razgovarao je danas s polaznicima 62. klase Generalštabnog usavršavanja, koji su boravili u nastavnoj poseti Generalštabu VS.
General Diković s...

General Diković s oficirima koji su završili školovanje u inostranstvu

12.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa oficirima koji su, ove godine, završili najviša vojna usavršavanja u inostranstvu i oficirima koji se upućuju na Generalštabno usavršavanje u inostranstvo.
General Diković sa...

General Diković sa oficirima koji su završili Generalštabno usavršavanje

16.07.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa oficirima koji su po završetku Generalštabnog usavršavanja raspoređeni u Generalštab i komande i jedinice Vojske Srbije.
Ministar Vulin: Srbi...

Ministar Vulin: Srbi su prijatelji svima koji žele mir, sluge nisu nikome

13.07.2018 | Aktuelnosti Danas je održana svečanost povodom završetka školovanja 61. klase Generalštabnog usavršavanja i 7. klase Visokih studija bezbednosti i odbrane.
General Diković s...

General Diković s predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a

16.03.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković se sastao danas u Beogradu s predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a češkim generalom Petrom Pavelom.
General Diković s...

General Diković s polaznicima Generalštabnog usavršavanja

08.03.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas s polaznicima 61. klase Generalštabnog usavršavanja, koji su boravili u nastavnoj poseti Generalštabu Vojske Srbije.