General Mojsilović...

General Mojsilović s najodgovornijim podoficirima u Vojsci Srbije

13.12.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je danas sa glavnim podoficirima Vojske Srbije, Generalštaba, komandi operativnih sastava i Garde.
Promocija novih...

Promocija novih podoficira Vojske Srbije

12.10.2018 | Aktuelnosti U Centru za obuku i usavršavanje podoficira održana je svečanost povodom promocije 12. i 13. klase slušalaca osnovnog kursa za podoficire na kojoj je 116 profesionalnih vojnika proizvedeno u čin vodnika
Viši kurs za...

Viši kurs za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

01.06.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira, ove nedelje počeo je prvi modul Višeg kursa za podoficire, koji će trajati pet nedelja
Početak...

Početak komandno-štabnog kursa za podoficire

08.05.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu danas je započeo osmi Komandno-štabni kurs na kome će se usavršavati šesnaest podoficira Vojske Srbije.
Analiza...

Analiza funkcionisanja podoficirske podrške komandovanju

26.04.2017 | Aktuelnosti U Domu Vojske Srbije u Pančevu danas je održan radni sastanak radi analize i definisanja zadataka za unapređenje karijernog razvoja podoficira i funkcionisanja podoficirske podrške komandovanju.
Početak kurseva za...

Početak kurseva za usavršavanje podoficira

31.01.2017 | Obuka Komandant Komande za obuku general-potpukovnik Đokica Petrović prisustvovao je juče u Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu početku Komandno-štabnog, Višeg i Osnovnog kursa za podoficire.
Godišnji sastanak...

Godišnji sastanak glavnih podoficira Vojske Srbije

20.06.2013 | Aktuelnosti U Komandi Vazduhoplovstva i PVO u Zemunu danas je održan godišnji sastanak glavnih podoficira Vojske Srbije, kojim je rukovodio glavni podoficir VS zastavnik prve klase Milojko Milosavljević.
Novi podoficiri...

Novi podoficiri Vojske Srbije

14.06.2013 | Obuka Na svečanosti u Centru za obuku i usavršavanje podoficira danas je u najmlađe podoficire Vojske Srbije proizvedeno 57 profesionalnih vojnika koji su u prethodnom periodu završili Osnovni kurs za podoficire.