Osnovni kurs za...

Osnovni kurs za podoficire

04.04.2019 | Iz jedinica U Centru za obuku i usavršavanje podoficira ove nedelje je počeo Osnovni kurs za podoficire, koji pohađaju profesionalni vojnici iz svih jedinica Vojske Srbije, koji su uspešno završili Liderski kurs.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao Komandu za razvoj Banatske brigade i Centar za obuku i usavršavanje podoficira

05.12.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, sa saradnicima, obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u Zrenjaninu i Centar za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu.
Seminar o...

Seminar o zajedničkoj obuci oficira i podoficira u Austriji

24.10.2018 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu ove nedelje se održava seminar o zajedničkoj obuci oficira i podoficira po modelu obuke u vojsci Austrije.
Promocija novih...

Promocija novih podoficira Vojske Srbije

12.10.2018 | Aktuelnosti U Centru za obuku i usavršavanje podoficira održana je svečanost povodom promocije 12. i 13. klase slušalaca osnovnog kursa za podoficire na kojoj je 116 profesionalnih vojnika proizvedeno u čin vodnika
Nova generacija...

Nova generacija vojnika na Liderskom kursu

07.08.2018 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira juče je počeo 25. Liderski kurs koji će, do polovine oktobra, pohađati 72 polaznika – profesionalna vojnika iz svih jedinica Vojske Srbije.
Početak kurseva u...

Početak kurseva u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

17.04.2018 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira juče su počeli Osnovni kurs za podoficire koji će pohađati 69 profesionalnih vojnika i Viši kurs za instruktore obuke sa 10 polaznika – podoficira VS.
Unapređenje obuke...

Unapređenje obuke jedan od prioriteta

12.03.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković prisustvovali su danas obuci polaznika Osnovnog kursa za podoficire na poligonu „Peskovi“.