Promocija novih...

Promocija novih podoficira Vojske Srbije

12.10.2018 | Aktuelnosti U Centru za obuku i usavršavanje podoficira održana je svečanost povodom promocije 12. i 13. klase slušalaca osnovnog kursa za podoficire na kojoj je 116 profesionalnih vojnika proizvedeno u čin vodnika
Početak kurseva za...

Početak kurseva za podoficire

23.01.2018 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira danas je započela realizacija Komandno-štabnog kursa i Višeg kursa za podoficire.
Viši kurs za...

Viši kurs za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

25.09.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u kasarni „NH Stevica Jovanović“ u Pančevu danas je počeo prvi modul Višeg kursa za podoficire koji će trajati pet nedelja.
Viši kurs za...

Viši kurs za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

14.08.2017 | Obuka Danas je u Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu počeo prvi modul dvanaestog po redu Višeg kursa za podoficire, koji će trajati narednih pet nedelja.
Viši kurs za...

Viši kurs za podoficire u Centru za obuku i usavršavanje podoficira

01.06.2017 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira, ove nedelje počeo je prvi modul Višeg kursa za podoficire, koji će trajati pet nedelja
Početak kurseva za...

Početak kurseva za usavršavanje podoficira

31.01.2017 | Obuka Komandant Komande za obuku general-potpukovnik Đokica Petrović prisustvovao je juče u Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu početku Komandno-štabnog, Višeg i Osnovnog kursa za podoficire.
Završen prvi Viši...

Završen prvi Viši kurs za podoficire

06.12.2013 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira danas je završen prvi Viši kurs za podoficire, koji je sa uspehom savladalo 14 podoficira iz svih sastava Vojske Srbije. Polaznici kursa osposobljeni su za izvršavanje individualnih i kolektivnih zadataka na podoficirskim dužnostima komandira prvog odeljenja (zamenika komandira voda) i dužnostima u komandi čete-bataljona.
Prvi Viši kurs za...

Prvi Viši kurs za instruktore obuke

10.06.2013 | Obuka U Centru za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu danas je počeo prvi Viši kurs za instruktore obuke. Kurs će trajati tri nedelje a pohađaće ga 59 podoficira iz svih sastava Vojske Srbije.