Dan Trećeg centra...

Dan Trećeg centra za obuku

07.10.2019 | Kultura i tradicija
Čestitke povodom...

Čestitke povodom vojnih praznika

06.10.2019 | Kultura i tradicija Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputio je čestitke povodom Dana 3. brigade kopnene vojske i Dana 3. centra za obuku.
Polaganje vojničke...

Polaganje vojničke zakletve

20.09.2019 | Iz jedinica U centrima za obuku u Somboru, Valjevu i Leskovcu danas u održane svečanosti polaganja zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, slušalaca klase rezervnih oficira generacije "septembar 2019", kadeta Vojne akademije i Vojnomedicinske akademije i učenika Srednje stručne vojne škole.
Svečanost polaganja...

Svečanost polaganja vojničke zakletve u Leskovcu

21.06.2019 | Kultura i tradicija U leskovačkoj kasarni „Vojvoda Petar Bojović“ održana je svečanost polaganja zakletve junske generacije vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka.
Vojne spomenice...

Vojne spomenice uručene pripadnicima 549. motorizovane brigade

28.05.2019 | Kultura i tradicija Pripadnicima 549. motorizovane brigade i članovima porodica poginulih starešina, vojnika i civilnih lica danas su u sali Narodnog pozorišta u Leskovcu uručene vojne spomenice povodom dvadesetogodišnjice odbrane otadzbine od NATO agresije.
Prijem martovske...

Prijem martovske generacije vojnika

01.03.2019 | Iz jedinica U centre za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu danas je na služenje vojnog roka sa oružjem primljena martovska generacija vojnika.