Svečanosti povodom...

Svečanosti povodom Dana Vojske u gradovima Srbije

23.04.2018 | Kultura i tradicija U prisustvu brojnih građana, na gradskim trgovima i ulicama u Kruševcu, Zaječaru, Pančevu, Novom Sadu, Kraljevu i Nišu danas su organizovane vojne svečanosti povodom Dana Vojske Srbije.
Naređenje će biti...

Naređenje će biti izvršeno

05.08.2017 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin je prisustvovao danas nenajavljenoj proveri borbene spremnosti sistema za protivvazduhoplovna dejstva RV i PVO u kasarni „Jugovićevo“ u Novom Sadu.
Ministar Rodić i...

Ministar Rodić i general Diković u poseti 240. samohodnom raketnom divizionu

01.01.2014 | Aktuelnosti Ministar odbrane Nebojša Rodić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, posetili su prvog dana nove 2014. godine, pripadnike 240. samohodnog raketnog diviziona za protivvazduhoplovna dejstva u kasarni „Jugovićevo“ u Novom Sadu koji se nalaze u neprekidnom sistemu borbenog dežurstva.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije u kontroli jedinica

08.05.2013 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković obišao je danas jedinice Prve brigade Kopnene vojske i Rečne flotile, 240. samohodni raketni divizion za protivvazduhoplovna dejstva, Centar za obuku i usavršavanje podoficira i Komandu za razvoj Banatske brigade, u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu i Bačkoj Topoli.