Čestitke povodom...

Čestitke povodom vojnih praznika

15.11.2019 | Kultura i tradicija
Obilazak Komande za...

Obilazak Komande za razvoj Banatske brigade

15.05.2019 | Iz jedinica Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u kasarni „Narodni heroj Svetozar Marković Toza“u Zrenjaninu.
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao Komandu za razvoj Banatske brigade i Centar za obuku i usavršavanje podoficira

05.12.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, sa saradnicima, obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u Zrenjaninu i Centar za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu.
Proslavljeni...

Proslavljeni praznici Centra za obuku KoV i Komande za razvoj Banatske brigade

19.11.2018 | Aktuelnosti U požarevačkoj kasarni „General Pavle Jurišić Šturm“ i zrenjaninskoj „NH Svetozar Marković Toza“ u petak su održane svečanosti povodom 16. novembra – Dana Centra za obuku kopnene vojske i 17. novembra – Dana Komande za razvoj Banatske brigade.
Čestitka povodom...

Čestitka povodom Dana Centra za mirovne operacije i Komande za razvoj Banatske brigade

16.11.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović uputio je čestitku pripadnicima Centra za mirovne operacije i Komande za razvoj Banatske brigade povodom praznika ovih jedinica.
Takmičenje vozača...

Takmičenje vozača motornih vozila Vojske Srbije

18.04.2018 | Obuka U kraljevačkoj kasarni „Ribnica“ i na autodromu „Beranovac“ danas je održano 2. takmičenje vozača motornih vozila Vojske Srbije kome je prisustvovao načelnik Generalštaba general Ljubiša Diković.
Obeležen Dan...

Obeležen Dan Komande za razvoj Banatske brigade

18.11.2017 | Kultura i tradicija U zrenjaninskoj kasarni „Narodni heroj Svetozar Marković Toza“ u petak je održana svečana akademija povodom 17. novembra – Dana Komande za razvoj Banatske brigade.