Stacionarno...

Stacionarno logorovanje jedinica Treće brigade

23.07.2014 | Obuka Jedinice Treće brigade Kopnene vojske završile su juče trinaestodnevno stacionarno logorovanje na intervidovskom poligonu „Pasuljanske livade“. Nakon višemesečnog uvežbavanja u kasarnama i na poligonima za obuku u Zaječaru, Nišu i Kuršumliji, oko 600 pripadnika 31. pešadijskog, 36. tenkovskog i 37. mehanizovanog bataljona izveli su taktičke vežbe.
Obuka rezervnog...

Obuka rezervnog sastava Treće brigade Kopnene vojske

19.06.2014 | Aktuelnosti Danas je u niškoj kasarni „Mija Stanimirović“ završena višednevna obuka lica iz rezervnog sastava 36. tenkovskog bataljona Treće brigade Kopnene vojske. Pripadnici rezervnog sastava su se odazvali pozivu u visokom procentu od 87 posto i uspešno realizovali sadržaje obučavanja iz domena taktičke i vatrene obuke i poznavanja inžinjerijskih sredstava.
Gađanja oklopnih...

Gađanja oklopnih jedinica Treće brigade

15.05.2014 | Obuka Pripadnici 36. tenkovskog bataljona iz Niša i 37. mehanizovanog bataljona iz Kuršumlije, iz sastava Treće brigade Kopnene vojske, izveli su od 10. do 14. maja programska gađanja iz naoružanja roda oklopnih jedinica. Gađanja iz tenkova M-84 i borbenih vozila pešadije M-80 na tenkovskom strelištu „Orešac“ pripadnici ovih jedinica iskorostili su kao pripremu za intenzivni period obučavanja koji ih očekuje.