VOJSKA SRBIJE

Pukovnik Đolović...

Pukovnik Đolović zvanično načelnik Uprave za telekomunikacije i informatiku

25.09.2018 | Aktuelnosti U prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-poptukovnika Milana Mojsilovića, danas je na vojnoj svečanosti u kasarni „Banjica“ u Beogradu pukovnik Ljubiša Đolović preuzeo dužnost načelnika Uprave za telekomunikacije i informatiku (J-6).
Proslava Dana...

Proslava Dana službe telekomunikacija i Dana Brigade veze

20.09.2018 | Kultura i tradicija Prigodnim svečanostima u Upravi za telekomunikacije i informatiku (J-6) Generalštaba Vojske Srbije i Brigadi veze, u beogradskoj kasarni „Banjica“, danas je svečano obeležen Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze – 20. septembar.
General Mojsilović...

General Mojsilović čestitao praznik službe telekomunikacija i Brigade veze

20.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović čestitao je praznik pripadnicma službe telekomunikacija i Brigade veze.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana službe telekomunikacija

19.09.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu službe telekomunikacija, načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov primio je danas, u beogradskoj kasarni „Banjica 2“, delegaciju te službe.
Vojni sportisti...

Vojni sportisti najuspešniji na 25. Novosadskom polumaratonu

26.03.2018 | Sport u Vojsci Na 25. Novosadskom polumaratonu pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije su, u konkurenciji od više od 1000 takmičara iz 24 zemlje, ostvarili veliki uspeh.
Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u Centru za obuku veze i informatike

01.12.2017 | Civilno-vojna saradnja Centar za obuku veze i informatike organizovao je danas u kasarni “Vojvoda Radomir Putnik“ u Gornjem Milanovcu tradicionalnu akciju „Otvoreni dan“.
Proslava praznika...

Proslava praznika službe telekomunikacija i Brigade veze

20.09.2017 | Kultura i tradicija U kasarni „Banjica“ u Beogradu danas je svečano obeležen 20. septembar – Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze.
General Diković...

General Diković čestitao Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze

19.09.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitke povodom 20. septembra – Dana službe telekomunikacija i Dana Brigade veze.
Kolegijum načelnika...

Kolegijum načelnika Generalštaba na telekomunikacionom čvorištu „Jadovnik“

11.07.2017 | Aktuelnosti Na stacionarnom telekomunikacionom informatičkom čvorištu „Jadovnik“ danas je održana sednica proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije.
Obuka rezervnog...

Obuka rezervnog sastava u Centru za obuku veze i informatike

04.06.2017 | Obuka U Centru za obuku veze i informatike u Gornjem Milanovcu u toku je petnaestodnevna obuka rezervnog sastava Mešovitog bataljona veze i specijalnosti teleprinterista-šifrer iz brigada Teritorijalnih snaga