VOJSKA SRBIJE

Vojni sportisti...

Vojni sportisti najuspešniji na 25. Novosadskom polumaratonu

26.03.2018 | Sport u Vojsci Na 25. Novosadskom polumaratonu pripadnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije su, u konkurenciji od više od 1000 takmičara iz 24 zemlje, ostvarili veliki uspeh.
Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u Centru za obuku veze i informatike

01.12.2017 | Civilno-vojna saradnja Centar za obuku veze i informatike organizovao je danas u kasarni “Vojvoda Radomir Putnik“ u Gornjem Milanovcu tradicionalnu akciju „Otvoreni dan“.
Proslava praznika...

Proslava praznika službe telekomunikacija i Brigade veze

20.09.2017 | Kultura i tradicija U kasarni „Banjica“ u Beogradu danas je svečano obeležen 20. septembar – Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze.
General Diković...

General Diković čestitao Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze

19.09.2017 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uputio je čestitke povodom 20. septembra – Dana službe telekomunikacija i Dana Brigade veze.
Kolegijum načelnika...

Kolegijum načelnika Generalštaba na telekomunikacionom čvorištu „Jadovnik“

11.07.2017 | Aktuelnosti Na stacionarnom telekomunikacionom informatičkom čvorištu „Jadovnik“ danas je održana sednica proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije.
Obuka rezervnog...

Obuka rezervnog sastava u Centru za obuku veze i informatike

04.06.2017 | Obuka U Centru za obuku veze i informatike u Gornjem Milanovcu u toku je petnaestodnevna obuka rezervnog sastava Mešovitog bataljona veze i specijalnosti teleprinterista-šifrer iz brigada Teritorijalnih snaga
Pokretno logorovanje...

Pokretno logorovanje pripadnika Brigade veze

17.05.2017 | Obuka U širim rejonima Pasuljanskih livada, Stragara, Crnog vrha, Gornjeg Milanovca i Rudnika od 14. do 19. maja ove godine realizuje se pokretno logorovanje pripadnika Brigade veze.
Obeležen Dan Vojske...

Obeležen Dan Vojske u jedinicama Vojske Srbije

21.04.2017 | Kultura i tradicija Vojnim svečanostima i polaganjem venaca i cveća na spomen-obeležja poginulim pripadnicima, danas je u svim komandama, jedinicama i ustanovama proslavljen 23. april – Dan Vojske Srbije.
Pripadnici Katedre...

Pripadnici Katedre logistike u poseti Brigadi veze

05.04.2017 | Aktuelnosti Pripadnici Katedre logistike Vojne akademije, koje je predvodio pukovnik Marko Andrejić, boravili su danas u stručno-nastavnoj poseti Brigadi veze.
Centralna svečanost...

Centralna svečanost povodom Dana službe telekomunikacija i Brigade veze

20.09.2016 | Kultura i tradicija U kasarni „Banjica“ danas je svečano obeležen 20. septembar – Dan službe telekomunikacija i Dan Brigade veze.