Ministar Vulin...

Ministar Vulin obišao radove na vojno-civilnom aerodromu „Morava“

22.05.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji komandanta Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane general-majora Duška Žarkovića i komandanta 98. vazduhoplovne brigade RV i PVO pukovnika Dejana Vasiljevića, obišao je danas radove koji se izvode u okviru kompleksa aerodroma „Morava“.
Vojska rekonstruiše...

Vojska rekonstruiše puteve i sanira klizišta širom Srbije

17.06.2014 | Aktuelnosti Inžinjerijske jedinice Vojske Srbije, osim angažovanja u Obrenovcu, izvode radove na rekonstrukciji puteva i sanaciji klizišta u Malom Zvorniku, Kosjeriću, Bajinoj Bašti i Krupnju. Pripadnici 310. inžinjerijskog bataljona iz Prokuplja, iz sastava Treće brigade Kopnene vojske, nastavljaju sa uklanjanjem odrona i rekonstrukcijom oštećenih puteva u opštini...
Inžinjerci Vojske...

Inžinjerci Vojske Srbije grade put u Malom Zvorniku

25.05.2014 | Civilno-vojna saradnja U opštini Mali Zvornik pripadnici Druge brigade Kopnene vojske i 333. inžinjerijskog bataljona Vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane počeli su radove na izgradnji alternativnog dela magistralnog puta Loznica – Mali Zvornik – Ljubovija. Alternativni put Bučevski potok – Barice – Voljevica – stara železnička stanica biće od velikog značaja za stanovništvo.
Vojska i danas...

Vojska i danas deblokira puteve i evakuiše građane zavejane u snegu

01.02.2014 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Vojske Srbije od ranog jutra deblokiraju puteve zavejane snegom zbog snažnog vetra i evakuišu ugrožene građane na više mesta u Vojvodini. Vlada Srbije je odlučila da se u evakuaciji putnika sa zavejanih puteva u Vojvodini angažuju sve neophodne snage Vojske, MUP-a, Žandarmerije, Ministarstva saobraćaja i zdravstvene službe.
Vojska  pomaže u...

Vojska pomaže u deblokadi putnih pravaca

31.01.2014 | Aktuelnosti Vojska Srbije uključila se u akciju deblokade putnih pravaca, nakon što su snežni nanosi i jaki udari vetra zavejali ljude i vozila na više lokacija. Transportni helikopter 204. vazduhoplovne brigade Mi-17 (HT-48) prevozi do bolnice u Zrenjaninu građane koji su od sinoć zavejani u okolini Stajićeva.