Polaganje vojničke...

Polaganje vojničke zakletve

20.09.2019 | Iz jedinica U centrima za obuku u Somboru, Valjevu i Leskovcu danas u održane svečanosti polaganja zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka, slušalaca klase rezervnih oficira generacije "septembar 2019", kadeta Vojne akademije i Vojnomedicinske akademije i učenika Srednje stručne vojne škole.
Martovska generacija...

Martovska generacija vojnika položila zakletvu

22.03.2019 | Iz jedinica Svečanost povodom polaganja vojničke zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2019“, slušalaca kursa rezervnih oficira i pripadnika rezervnog sastava starijih od 30 godina koji nisu služili vojni rok, održana je danas u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu.
Položene vojničke...

Položene vojničke zakletve

23.03.2018 | Aktuelnosti Vojnici na dobrovoljnom služenju vojnog roka i slušaoci klase rezervnih oficira Vojne akademije položili su danas zakletvu u kasarnama u Leskovcu i Valjevu.
Svečano polaganje...

Svečano polaganje vojničke zakletve

23.09.2016 | Aktuelnosti Svečanosti povodom polaganja vojničke zakletve održane su danas u kasarnama „Aerodrom“ u Somboru, „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu i „Vojvoda Petar Bojović“ u Leskovcu.