Zamenik načelnika...

Zamenik načelnika Generalštaba s delegacijom muzičke službe

08.01.2019 | Kultura i tradicija U susret 10. januaru – Danu muzičke službe zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković primio je danas, u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, delegaciju ove službe Vojske Srbije.
General Cvetković s...

General Cvetković s delegacijom Oružanih snaga Belorusije

28.11.2018 | Međunarodna saradnja Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković sastao se danas u Beogradu s delegacijom Oružanih snaga Republike Belorusije koju je predvodio načelnik Glavne uprave za borbenu obuku general-major Andrej Nekraševič.
Ispraćaj tima za...

Ispraćaj tima za zaštitu brodova u operaciju pomorskih snaga EU Atalanta

27.11.2018 | Multinacionalne operacije Svečani ispraćaj za 12 pripadnika Vojske Srbije koji će se u narednim danima pridružiti međunarodnim snagama u vojnoj operaciji pomorskih snaga Evropske unije u Somaliji – Atalanta priređen je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
General Mojsilović...

General Mojsilović s delegacijama Kopnene vojske i pešadije

14.11.2018 | Kultura i tradicija Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović primio je danas delegacije vida Kopnene vojske i roda pešadije povodom 16. novembra – Dana ovog vida i roda Vojske Srbije.
Otvoren Regionalni...

Otvoren Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje

29.10.2018 | Civilno-vojna saradnja Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje, u organizaciji Odeljenja za civilno-vojnu saradnju Generalštaba Vojske Srbije, svečano je otvoren danas u kasarni „Banjica 2” u Beogradu.
Kurs za...

Kurs za osposobljavanje lica za izradu doktrinarnih dokumenata

23.10.2018 | Obuka U organizaciji Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije ove sedmice, u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, realizuje se jedanaesti po redu Kurs za osposobljavanje lica za izradu doktrinarnih dokumenata.
Kurs za ključno...

Kurs za ključno osoblje u mirovnim operacijama

22.10.2018 | Multinacionalne operacije Kurs za ključno osoblje jedinica za učešće u mirovnim operacijama održava se od danas do petka u Centru za mirovne operacije Vojske Srbije u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović sa učesnicima vežbe REGEX 18

19.10.2018 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastali su se danas sa rukovodstvom i učesnicima vežbe REGEX 2018 u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Dan visokih zvanica...

Dan visokih zvanica na vežbi REGEX 18

18.10.2018 | Obuka Dan visokih zvanica na multinacionalnoj komandno-štabnoj vežbi „REGEX 18“ održan je danas u Centru za obuku putem simulacija Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije, u beogradskoj kasarni „Banjica 2“.
Počeо „REGEX...

Počeо „REGEX 18“

15.10.2018 | Obuka U Centru za obuku putem simulacija u beogradskoj kasarni „Banjica 2“ danas je počela petodnevna multinacionalna komandno-štabna vežba podržana računarskim simulacijama REGEX 18.