VOJSKA SRBIJE

Kurs za...

Kurs za osposobljavanje lica za izradu doktrinarnih dokumenata

23.10.2018 | Obuka U organizaciji Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije ove sedmice, u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, realizuje se jedanaesti po redu Kurs za osposobljavanje lica za izradu doktrinarnih dokumenata.
Kurs za ključno...

Kurs za ključno osoblje u mirovnim operacijama

22.10.2018 | Multinacionalne operacije Kurs za ključno osoblje jedinica za učešće u mirovnim operacijama održava se od danas do petka u Centru za mirovne operacije Vojske Srbije u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović sa učesnicima vežbe REGEX 18

19.10.2018 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastali su se danas sa rukovodstvom i učesnicima vežbe REGEX 2018 u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Dan visokih zvanica...

Dan visokih zvanica na vežbi REGEX 18

18.10.2018 | Obuka Dan visokih zvanica na multinacionalnoj komandno-štabnoj vežbi „REGEX 18“ održan je danas u Centru za obuku putem simulacija Uprave za obuku i doktrinu Generalštaba Vojske Srbije, u beogradskoj kasarni „Banjica 2“.
Počeо „REGEX...

Počeо „REGEX 18“

15.10.2018 | Obuka U Centru za obuku putem simulacija u beogradskoj kasarni „Banjica 2“ danas je počela petodnevna multinacionalna komandno-štabna vežba podržana računarskim simulacijama REGEX 18.
General-major Petar...

General-major Petar Cvetković primio dužnost zamenika načelnika Generalštaba

09.10.2018 | Aktuelnosti General-major Petar Cvetković primio je danas dužnost zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije na vojnoj svečanosti upriličenoj tim povodom u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
General Mojsilović...

General Mojsilović sa predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a maršalom Pičom

08.10.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je danas sa predsedavajućim Vojnom komitetu NATO-a vazduhoplovnim maršalom Stjuartom Pičom.
General Mojsilović...

General Mojsilović sa ambasadorom Čepurinom o vojnoj saradnji

28.09.2018 | Međunarodna saradnja Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Čepurinom.
Nove smene vojnih...

Nove smene vojnih medicinara u misijama EU

28.09.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović primio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu pripadnike VS koji će biti angažovani u misijama Evropske unije u Somaliji i Centralnoafričkoj Republici.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana službe telekomunikacija

19.09.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu službe telekomunikacija, načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove general-major Ilija Todorov primio je danas, u beogradskoj kasarni „Banjica 2“, delegaciju te službe.