Snajperista Vojske...

Snajperista Vojske Srbije osvojio zlatnu medalju

13.08.2019 | Aktuelnosti Desetar Vojske Srbije Ivan Obrenović osvojio je prvo mesto u konkurenciji mešovitih snajperskih parova iz 21 zemlje na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji.
Tenkisti Vojske...

Tenkisti Vojske Srbije u polufinalu Tenkovskog biatlona

09.08.2019 | Međunarodna saradnja Tenkisti Vojske Srbije uspeli su da se plasiraju u polufinale Tenkovskog biatlona na poligonu Alabino kod Moskve, u veoma jakoj konkurenciji tenkovskih posada iz 23 zemlje.
Ministar Vulin:...

Ministar Vulin: Nismo najveća, ali smo najžilavija vojska na svetu

11.08.2018 | Međunarodna saradnja Na vojnom poligonu "Alabino" kraj Moskve održano je veliko finale "Tenkovskog biatlona" kome je, na poziv ministra odbrane Ruske Federacije Sergeja Šojgua, prisustvovao i srpski ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Zlato za snajperistu...

Zlato za snajperistu Vojske Srbije

08.08.2018 | Međunarodna saradnja Potporučnik Vojske Srbije Đorđe Lapčević osvojio je prvo mesto u konkurenciji 18 mešovitih snajperskih parova u disciplini Snajperski duel na Međunarodnim vojnim igrama u Belorusiji.
Naši tenkisti u...

Naši tenkisti u polufinalu biatlona

05.08.2018 | Međunarodna saradnja Srpski tenkisti nadmetaće se u polufinalu Tenkovskog biatlona, koji se održava u sklopu Međunarodnih vojnih igara na poligonu Alabino pored Moskve, rame uz rame sa tenkovskim silama poput Rusije, Kine, Belorusije, Indije i Azerbejdzana.
Počele Međunarodne...

Počele Međunarodne vojne igre

29.07.2018 | Međunarodna saradnja Ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu otvorio je juče, u Parku kulture i odmora „Patriot“, nedaleko od ruske prestonice, Međunarodne vojne igre, jedno od najvećih vojnih sportskih takmičenja u svetu.
Snajperisti Vojske...

Snajperisti Vojske Srbije otputovali na takmičenje u Belorusiji

24.07.2018 | Obuka Komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović ispratio je sinoć u Belorusiju pripadnike Vojske Srbije koji će učestvovati na Međunarodnim vojnim igrama u disciplini „Snajperska granica“.