VOJSKA SRBIJE

Ministar Vulin...

Ministar Vulin obišao pripadnike Vojske u kasarni Knjaz Mihailo u Nišu

16.05.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Vojske Srbije u kasarni „Knjaz Mihailo” u Nišu.
General Diković...

General Diković primio vojnu futsal reprezentaciju

14.05.2018 | Sport u Vojsci Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković primio je danas u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu vojnu reprezentaciju Srbije u futsalu, koja je na 10. CISM futsal kupu za mir u Crnoj Gori osvojila prvo mesto i zlatnu medalju.
Osavremenjena Rečna...

Osavremenjena Rečna flotila na vežbi Vidra 2018

13.05.2018 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas, u ranim jutarnjim časovima, pripadnike Vojske Srbije koji izvode taktičku vežbu sa bojevim gađanjem „Vidra 2018“ u Tarašu, nadomak Zrenjanina.
General Diković na...

General Diković na snimanju filma o kralju Petru

26.04.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković sa saradnicima, danas je u okolini Ripnja prisustvovao snimanju scena filma i serije „Kralj Petar Prvi u slavu Srbije“.
Svečanosti povodom...

Svečanosti povodom Dana Vojske u gradovima Srbije

23.04.2018 | Kultura i tradicija U prisustvu brojnih građana, na gradskim trgovima i ulicama u Kruševcu, Zaječaru, Pančevu, Novom Sadu, Kraljevu i Nišu danas su organizovane vojne svečanosti povodom Dana Vojske Srbije.
Promenadni koncerti...

Promenadni koncerti vojnih orkestara u Kragujevcu i Valjevu

21.04.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana Vojske Srbije, Reprezentativni orkestar Garde i Vojni orkestar Niš priredili su danas promenadne koncerte za žitelje Valjeva i Kragujevca.
Prikazi naoružanja...

Prikazi naoružanja i vojne opreme privukli veliki broj građana

20.04.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu Vojske Srbije, pripadnici Kopnene vojske, RV i PVO i Komande za obuku prikazalu su danas građanima Aranđelovca, Loznice, Čačka i Vršca deo svog naoružanja i opreme.
Dan Vojske Srbije

Dan Vojske Srbije

20.04.2018 | Aktuelnosti Povodom 23. aprila – Dana Vojske Srbije, danas su u Generalštabu Vojske Srbije, komandama operativnog nivoa i Garde upriličene vojne svečanosti.
Prikazi naoružanja...

Prikazi naoružanja i vojne opreme povodom Dana Vojske Srbije

19.04.2018 | Kultura i tradicija U susret Danu Vojske Srbije, jedinice Kopnene vojske i Komande za obuku danas su organizovale prikaz naoružanja i vojne opreme u Vrbasu, Pirotu, Smederevu i Boru.
Udruženja vojnih...

Udruženja vojnih veterana u spomen-sobi Kopnene vojske

17.04.2018 | Kultura i tradicija Predstavnici Udruženja veterana vojnoobaveštajne službe, na čelu sa general-majorom u penziji Radoslavom Škorićem, obišli su Spomen sobu Kopnene vojske u Nišu.