VOJSKA SRBIJE

Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović sa učesnicima vežbe REGEX 18

19.10.2018 | Obuka Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastali su se danas sa rukovodstvom i učesnicima vežbe REGEX 2018 u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović sa istaknutim pripadnicima Vojske Srbije

18.10.2018 | Aktuelnosti Ministar Vulin i general Mojsilović razgovarali su danas sa pripadnicima Vojske Srbije koji su se istakli u izvršavanju zadataka tokom podizanja nivoa operativnih sposobnosti VS.
Zajednička sednica...

Zajednička sednica kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba

16.10.2018 | Aktuelnosti Zajednička sednica Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije, koji je prvi put predvodio novopostavljeni načelnik general-potpukovnik Milan Mojsilović, održana je danas u Vojnoj ustanovi Morović.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović na analizi vežbe BARS 2018

05.10.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović prisustvovali su danas završnoj analizi međunarodne letno-taktičke vežbe „BARS 2018“ u Komandi Ratnog vazduhoplovstva i PVO.
Vojska Srbije...

Vojska Srbije spremna da zaštiti svoju zemlju i sve građane od mogućih pretnji

01.10.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane i načelnik Generalštaba Vojske Srbije, u pratnji komandanta Kopnene vojske, obišli su danas u Raški deo jedinica Kopnene vojske koje se nalaze u najvišem stepenu pripravnosti
Vojska Srbije je...

Vojska Srbije je spremna da brzo i odlučno izvrši naređenja vrhovnog komandanta

29.09.2018 | Aktuelnosti Na osnovu naređenja predsednika Republike Srbije i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića Vojska Srbije je u stanju najviše pripravnosti.
Vojska Srbije u...

Vojska Srbije u pripravnosti zbog dešavanja na Kosovu i Metohiji

29.09.2018 | Saopštenja Vojska Srbije je u skladu sa naređenjem vrhovnog komandanta stavljena u odgovarajući stepen pripravnosti.
Ministar Vulin...

Ministar Vulin obišao 28. mehanizovani bataljon

19.09.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je danas obuku pripadnika 28. mehanizovanog bataljona, novoizgrađene objekte za smeštaj borbenih vozila i bogoslužbene prostore u kasarni „Rifat Burdzević – Tršo“ u Novom Pazaru.
General Mojsilović...

General Mojsilović primio dužnost načelnika Generalštaba

18.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Svečanost povodom uručenja ukaza predsednika Republike Srbije i primopredaje dužnosti načelnika Generalštaba Vojske Srbije održana je danas u Velikoj ratnoj sali Starog Generalštaba u Beogradu, u prisustvu ministra odbrane Aleksandra Vulina.
General-potpukovnik...

General-potpukovnik Milan Mojsilović novi načelnik Generalštaba Vojske Srbije

14.09.2018 | Aktuelnosti Predsednik Republike Srbije i vrhovni komandat Vojske Srbije Aleksandar Vučić i ministar odbrane Aleksandar Vulin održali su večeras sastanak s predstavnicima vojnog vrha u Velikoj sali Starog Generalštaba u Beogradu.