VOJSKA SRBIJE

Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u Centru za obuku veze i informatike

01.12.2017 | Civilno-vojna saradnja Centar za obuku veze i informatike organizovao je danas u kasarni “Vojvoda Radomir Putnik“ u Gornjem Milanovcu tradicionalnu akciju „Otvoreni dan“.
Otvoreni dan Rečne...

Otvoreni dan Rečne flotile u Novom Bečeju

26.08.2017 | Civilno-vojna saradnja Rečna flotila je danas, povodom „Velikogospojinskih dana“ manifestacije i svetkovine koju Novobečejci priređuju za Veliku Gospojinu, ujedno i gradsku slavu, organizovala Otvoreni dan.
Akcija „Otvoreni...

Akcija „Otvoreni dan“ u Kraljevu

31.05.2017 | Civilno-vojna saradnja Otvorivši kapije kasarne „Jovan Kursula“ za sve građane, pripadnici Druge brigade Kopnene vojske danas su u Kraljevu organizovali još jednu akciju „Otvoreni dan“.
Otvoreni dan u Prvoj...

Otvoreni dan u Prvoj brigadi

11.04.2017 | Civilno-vojna saradnja Ovogodišnju tradicionalnu akciju „Otvoreni dan“ Prva brigada kopnene vojske organizovala je danas u kasarni „Boško Palkovljević-Pinki“ u Sremskoj Mitrovici.
Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u Zrenjaninu

11.10.2016 | Civilno-vojna saradnja Komanda za razvoj Banatske brigade je danas, u okviru akcije „Otvoreni dan“, bila domaćin građanima Zrenjanina i okoline u izdvojenom objektu „Silos“.
Akcija Otvoreni dan...

Akcija Otvoreni dan 204. vazduhoplovne brigade na aerodromu Batajnica

01.10.2016 | Civilno-vojna saradnja Na batajničkom aerodromu danas je u organizaciji 204. vazduhoplovne brigade oržana akcija „Otvoreni dan“.
Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u garnizonu Vranje

30.09.2016 | Civilno-vojna saradnja Pripadnici Četvrte brigade kopnene vojske danas su u kasarni „Prvi pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju, realizovali akciju „Otvoreni dan“ za sve građane Vranja i Pčinjskog okruga.
Obeležen Dan...

Obeležen Dan Specijalne brigade i desetogodišnjica formiranja

29.09.2016 | Kultura i tradicija Svečanost povodom obeležavanja Dana Specijalne brigade održana je danas u kasarni „Rastko Nemanjić“ u Pančevu.
Otvoreni dan u...

Otvoreni dan u Smederevskoj Palanci

23.09.2016 | Civilno-vojna saradnja U kasarni „General Živko Pavlović” u Smederevskoj palanci danas je, u organizaciji Centralne logističke baze, održana akcija „Otvoreni dan”.
Otvoreni dan na...

Otvoreni dan na niškom vojnom aerodromu

17.09.2016 | Civilno-vojna saradnja Da avijacija i vojska privlače stanovnike Niša i jugoistočne Srbije, posebno mlade, videlo se i danas na vojnom aerodromu u Nišu, na kom je održana akcija „Otvoreni dan“ u organizaciji 98. vazduhoplovne brigade.