Prijem delegacija...

Prijem delegacija ARJ za PVD i ABH službe

26.09.2019 | Kultura i tradicija Povodom predstojećih praznika, zamenik komandanta Združene operativne komande general-major Ilija Todorov primio je delegacije artiljerijsko-raketnih jedinica za protivvazduhoplovna dejstva i atomsko-biološko hemijske službe Vojske Srbije.
Prijem povodom Dana...

Prijem povodom Dana službe telekomunikacija

18.09.2019 | Kultura i tradicija
Nova postavljenja u...

Nova postavljenja u Vojsci Srbije

04.12.2018 | Aktuelnosti Na osnovu člana 112. stav 2. Ustava Republike Srbije i člana 17. tačka 9. Zakona o Vojsci Srbije, predsednik Republike Srbije i vrhovni komandant Vojske Srbije Aleksandar Vučić doneo je ukaze o postavljenjima na nove dužnosti.
General Cvetković...

General Cvetković obišao organizacione jedinice Generalštaba

11.10.2018 | Aktuelnosti Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković obišao je organizacijske celine Generalštaba koje su raspoređene u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
General Mojsilović...

General Mojsilović obišao uprave Generalštaba

19.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas organizacijske celine Generalštaba koje su raspoređene u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Doček naših...

Doček naših mirovnjaka iz Centralnoafričke Republike

14.09.2018 | Multinacionalne operacije Pripadnike sedmog kontingenta Vojske Srbije lake poljske bolnice iz misije UN u Centralnoafričkoj Republici (MINUSCA), u ranim jutarnjim časovima na aerodoromu „Nikola Tesla“, dočekao je general Ljubiša Diković.
Ministar Aleksandar...

Ministar Aleksandar Vulin u poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u MnOp UN u Libanu

17.07.2018 | Multinacionalne operacije Ministar Aleksandar Vulin u dvodnevnoj poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Nove smene...

Nove smene pripadnika VS u operacijama Evropske unije

12.07.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima Vojske Srbije koji će od ovog meseca biti angažovani u operacijama Evropske unije u Somaliji i Maliju.
Nove smene u...

Nove smene u mirovnim operacijama u Somaliji i na Kipru

31.05.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima naše vojske koji u junu odlaze na dužnosti u mirovnim operacijama na Kipru i u Somaliji.