VOJSKA SRBIJE

General Cvetković...

General Cvetković obišao organizacione jedinice Generalštaba

11.10.2018 | Aktuelnosti Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-major Petar Cvetković obišao je organizacijske celine Generalštaba koje su raspoređene u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
General Mojsilović...

General Mojsilović obišao uprave Generalštaba

19.09.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas organizacijske celine Generalštaba koje su raspoređene u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Doček naših...

Doček naših mirovnjaka iz Centralnoafričke Republike

14.09.2018 | Multinacionalne operacije Pripadnike sedmog kontingenta Vojske Srbije lake poljske bolnice iz misije UN u Centralnoafričkoj Republici (MINUSCA), u ranim jutarnjim časovima na aerodoromu „Nikola Tesla“, dočekao je general Ljubiša Diković.
Ministar Aleksandar...

Ministar Aleksandar Vulin u poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u MnOp UN u Libanu

17.07.2018 | Multinacionalne operacije Ministar Aleksandar Vulin u dvodnevnoj poseti pripadnicima Vojske Srbije angažovanim u multinacionalnoj operaciji UN u Libanu
Nove smene...

Nove smene pripadnika VS u operacijama Evropske unije

12.07.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima Vojske Srbije koji će od ovog meseca biti angažovani u operacijama Evropske unije u Somaliji i Maliju.
Nove smene u...

Nove smene u mirovnim operacijama u Somaliji i na Kipru

31.05.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković razgovarao je danas sa pripadnicima naše vojske koji u junu odlaze na dužnosti u mirovnim operacijama na Kipru i u Somaliji.
Svečani ispraćaj...

Svečani ispraćaj kontingenta Vojske Srbije u misiju UN u CAR

13.02.2018 | Multinacionalne operacije Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković su prisustvovali ispraćaju kontingenta VS u misiju UN u Centralnoafričkoj Republici.
General Diković sa...

General Diković sa oficirom koji odlazi u misiju na Kipru

08.02.2018 | Multinacionalne operacije Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković je danas u Beogradu razgovarao sa kapetanom Nenadom Bogdanovićem, koji će narednih godinu dana biti angažovan u misiji UN na Kipru.
Srbija voli i...

Srbija voli i poštuje svoju Vojsku

01.01.2018 | Aktuelnosti Prvog dana u Novoj godini ministar odbrane Aleksandar Vulin, sa saradnicima, obišao je Operativni centar sistema odbrane u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu.
Završen regionalni...

Završen regionalni kurs civilno-vojne saradnje

10.11.2017 | Obuka Uručivanjem uverenja o uspešno savladanom programu usavršavanja danas je, u kasarni „Banjica 2“ u Beogradu, završen desetodnevni Regionalni taktički kurs civilno-vojne saradnje.