Martovska generacija...

Martovska generacija vojnika položila zakletvu

22.03.2019 | Iz jedinica Svečanost povodom polaganja vojničke zakletve vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „mart 2019“, slušalaca kursa rezervnih oficira i pripadnika rezervnog sastava starijih od 30 godina koji nisu služili vojni rok, održana je danas u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu.
Prijem martovske...

Prijem martovske generacije vojnika

01.03.2019 | Iz jedinica U centre za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu danas je na služenje vojnog roka sa oružjem primljena martovska generacija vojnika.
Ministar Vulin...

Ministar Vulin obišao Centar za obuku veze i informatike

25.01.2019 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji komandanta Komande za obuku general-potpukovnika Đokice Petrovića, obišao je danas obuku vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije "decembar 2018" u Centru za obuku veze i informatike.
Decembarska...

Decembarska generacija vojnika položila zakletvu

21.12.2018 | Aktuelnosti Generacija vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka „decembar 2018“ položila je zakletvu danas u kasarni „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović obišli Centar za obuku Kopnene vojske

03.12.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika Milana Mojsilovića danas je obišao Centar za obuku Kopnene vojske u kasarni "General Pavle Jurišić Šturm" u Požarevcu.
Nova generacija...

Nova generacija vojnika počela služenje vojnog roka

01.09.2018 | Aktuelnosti U centre za obuku Vojske Srbije u kasarnama „Aerodrom“ u Somboru, „Vojvoda Živojin Mišić“ u Valjevu i „Vojvoda Petar Bojović“ u Leskovcu danas je primljena septembarska generacija vojnika.
Ministar Vulin:...

Ministar Vulin: Prioritet obuka aktivnog i rezervnog sastava vojske

17.08.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin, u pratnji načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića, obišao je danas obuku vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka generacije „Jun 2018“ u kasarni „General Pavle Jurišić Šturm“ u Požarevcu.
Prijem vojnika...

Prijem vojnika junske generacije

02.06.2018 | Aktuelnosti U centrima za obuku Vojske Srbije u Somboru, Valjevu i Leskovcu služenje vojnog roka juče je počela junska generacija vojnika.
Značke i zahvalnice...

Značke i zahvalnice vojnicima koji su dobrovoljno služili vojni rok

17.04.2018 | Aktuelnosti U svečanoj sali Starog dvora danas je održana ceremonija uručenja znački i zahvalnica otadzbine vojnicima sa teritorije Beograda koji su upućeni na dobrovoljno služenje vojnog roka u 2015. godini.