Sastanak načelnika...

Sastanak načelnika Generalštaba i komandanta Kfora

14.12.2018 | Aktuelnosti Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović sastao se danas sa komandantom Kfora general-majorom Lorencom d`Adariom u Nišu.
General Mojsilović...

General Mojsilović s najodgovornijim podoficirima u Vojsci Srbije

13.12.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je danas sa glavnim podoficirima Vojske Srbije, Generalštaba, komandi operativnih sastava i Garde.
Obeleženo trideset...

Obeleženo trideset godina od stradanja posade aviona AN-12 u Jermeniji

12.12.2018 | Kultura i tradicija Verskim obredom i polaganjem cveća na spomenik u Zemunskom parku pripadnici Ratnog vazduhoplovstva i PVO danas su obeležili tridesetogodišnjicu stradanja posade transportnog aviona koji se 12. decembra 1988. godine srušio u Jermeniji.
Kurs za pripadnike...

Kurs za pripadnike Organizacije za zabranu hemijskog oružja

12.12.2018 | Međunarodna saradnja Trening kurs sa realnim toksičnim hemikalijama za pripadnike Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OPCW) realizuje se u Centru ABHO Vojske Srbije u Kruševcu u toku ove nedelje.
Ministar Vulin i...

Ministar Vulin i general Mojsilović obišli jedinice u Kopnenoj zoni bezbednosti

12.12.2018 | Aktuelnosti Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba VS general-potpukovnik Milan Mojsilović obišli su danas pripadnike 37. mehanizovanog bataljona Treće brigade KoV u Kuršumliji i pripadnike Vojske Srbije na bazi „Veliki trn“.
Novi medicinski tim...

Novi medicinski tim Vojske Srbije u misiji EU u CAR

10.12.2018 | Aktuelnosti Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović razgovarao je s pripadnicima VS koji će biti angažovani u misiji EU za obuku bezbednosnih snaga Centralnoafričke Republike.
Održana sednica...

Održana sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju

07.12.2018 | Aktuelnosti U organizaciji Uprave za logistiku Generalštaba Vojske Srbije danas je održana sednica Saveta za bezbednost vojnih učesnika u saobraćaju.
General Mojsilović...

General Mojsilović sa polaznicima kursa personalnih organa

07.12.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba general-potpukovnik Milan Mojsilović obišao je danas polaznike Višeg štabnog kursa za dužnosti kadrovsko-personalnih organa u jedinicama ranga bataljon-brigada, u kasarni „Banjica-2“
Načelnik...

Načelnik Generalštaba obišao Komandu za razvoj Banatske brigade i Centar za obuku i usavršavanje podoficira

05.12.2018 | Aktivnosti NGŠ Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović, sa saradnicima, obišao je danas Komandu za razvoj Banatske brigade u Zrenjaninu i Centar za obuku i usavršavanje podoficira u Pančevu.
Prijem ministra...

Prijem ministra odbrane i načelnika Generalštaba povodom Dana vojnih veterana

04.12.2018 | Kultura i tradicija Povodom Dana vojnih veterana - 4. decembra, ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Milan Mojsilović priredili su prijem za predstavnike vojnih veterana u Doma Garde.